Tre børnevenlige aktiviteter i naturen

Er dit barn også vild med at lege ude i den friske luft, så må du ikke snyde hverken dig eller dit barn for en aktiv tur ud i naturen. Naturen er nemlig med til at give nogle helt fantastiske indtryk hos børn. Det er her, hvor fantasien virkelig får lov at få frit løb, hvilket er uvurderligt i et tidligt stadie af barnets liv.

Vi vil herunder komme med tre børnevenlige aktiviteter i naturen, som er oplagte for dig og dit barn.

Tag på naturbingo og få nogle oplevelser for livet

Det er de færreste, der i forvejen har hørt begrebet naturbingo. Det er også et relativt nyt koncept. Om ikke andet er det en fantastisk måde for både dig og dit barn at aktivere kroppen på. Derudover giver det en fælles glæde at komme ud og få oplevelser for livet sammen.

Naturbingo går i alt sin enkelthed ud på, at du printer nogle papirer ud, hvorpå der er billeder af diverse ting, man typisk finder ude i naturen. Herefter går det ud på, at barnet skal finde frem til disse genstande. Naturbingo får en klar anbefaling herfra – det er endvidere gratis at komme i gang.

Find legepladser gemt i naturen

Rundt omkring i landet findes der legepladser, som er gemt inde i naturen. Disse legepladser er ofte ganske veludførte, og der er derfor rig mulighed for at spendere mange sjove timer med dit barn. Det er endvidere også en gratis aktivitet, hvilket kan være rart i en ellers presset hverdag.

Tag på opdagelse i en skov

Skove er ofte fascinerende for børn. Se blot på tegnefilmen Peter Plys, som foregår ude i 100 meter skoven. Det kan være en rigtig god idé at tage på opdagelse i en skov, hvor du samtidig kan sætte dit barn ind i, hvordan organismerne i naturen fungerer. Tag eventuelt nogle udendørsspil med, som I kan hygge jer med.

Kommentarer er lukket.