3 must-haves til haven for børnefamilien

Er i så heldige at være en besiddelse af en have, så ved i nok, hvor stor glæde hele familien har af den. Navnlig børnene elsker ofte at være udendørs med plads til at lege og udfolde sig. Hvis i gerne vil skabe de perfekte rammer for en have, som alle har lyst til at tilbringe tid i, så får i her 3 bud på must-haves til haven, som er ideelle for børnefamilien.

Gyngestativ til børnene

Vi har alle prøvet det, da vi var børn. Set om vi kunne komme helt op og nå himlen med gyngen, mens vi har følt os langt over jordens overflade, end vi i realiteten var. Gyngestativet er til glæde for børn i alle aldre, der kan bruge flere timer på at svinge frem og tilbage. Derfor skal jeres have da også have et gyngestativ.

Der findes mange forskellige slags gyngestativer på markedet, som kan noget forskelligt, og hvor nogle er bedre end andre. Ved at følge linket kan i få nogle gode bud på fem fantastiske gyngestativer til børnene, som gør beslutningsprocessen en del nemmere.

Fede havemøbler til de voksne

Når det gode vejr melder sin ankomst, tilbringer vi automatisk en del mere tid i haverne. For forældrene, som ikke på samme måde løber rundt og leger, er det derfor nødvendigt at have nogle gode og behagelige havemøbler, hvorfra i kan sidde og slappe af, spise aftensmad ved, underholde gæster eller holde øje med børnene.

Udvalget af havemøbler er bredt. I kan få alt fra klassiske haveborde og -stole til loungemøbler til solvogne osv. I kan også købe flere forskellige møbler, så i på den måde både har et sted og være, når i har gæster, og når i bare skal slappe af og sole jer. Børnene kan også have brug for at slappe af en gang i familien. Her kan i købe nogle børnehavemøbler, de kan slænge sig i, når behovet er der. Børnehavemøbler kommer mest på tale, hvis i har små børn, som ikke kan sidde i de almindelige havemøbler.

Havespil til hele familien

Der findes ikke en bedre måde at samle familien på end til en omgang spil. Alle kan som regel være med, og det giver ofte anledning til mange timers sjov og ballade. Havespils genren spænder jo vidt, men her får du nogle forslag til, hvilke spil, som kan være værd at investere i.

En evig klassiker er kroket, hvor det gælder om at slå sin kugle først gennem banen, man har stillet op på græsplænen. Er man mange forsamlet er kongespil også oplagt. Her gælder det om at slå det andets holds knægte og konger ned før de gør. Og det er heller ikke kun i Sydeuropa de spiller petanque. Spillet kan sagtens bringes hjem til de danske haver, også selvom man ikke er ejer af en petanquebane. Fordelen ved petanque er at alle kan være med store som små, da det rent fysisk ikke kræver særlig meget.

Kommentarer er lukket.