Derfor burde du tage på camping med familien

Camping. Nogle tænker på telt, lejrbål, soveposer og bjørne i skoven, mens andre forestiller sig en hvid vogn spændt bag på en bil. Uanset hvordan camping ser ud i dit hoved, så er der en masse gode grunde til, at du skal tage din familie med.

Forneden finder du tre afsnit, der alle kommer med gode grunde til, at du skal prøve camping. Du vil også kunne læse om gode råd, så du og din familie kan få den bedst mulige campingtur.

Knyt bånd i naturen

Hvis du vælger at tage på gammeldags camping med telt, soveposer og bål i naturen, så venter der både dig og din familie en meget anderledes oplevelse.

Alt efter dine børns alder, kan de første timer eller dage godt være en smule svære. Men når du tager dig tid til dem og lærer dem om, hvor I befinder jer og hvad I kan lave, skal tingene nok hurtigt begynde at gå lettere.

I naturen, hvor der ikke er nogle distraktioner, kan I komme tættere på hinanden. Læs gerne op hjemmefra, så du ved, hvad man kan lave på en campingtur i det vilde. Det er nemlig altid godt at have lege med i baghånden, og der er jo ingen, der siger, at I skal leve helt primitivt! Du kan sagtens medbringe forskellige redskaber til spil og sjov. Selvom dækning måske ikke er nem at få, hvor I befinder jer, kan I stadig have det sjovt i og udenfor jeres soveposer!

Skru ned for en travl hverdag

Hvis du eller din familie er stresset i hverdagen, så giver camping en gylden mulighed for at slappe af. Vælger I at køre ud med campingvogn, eller bestiller I en hytte på en campingplads, kan I tage en dyb indånding og sige ”nåh ja”.

Tiden går anderledes på en campingplads, og folk er altid villige til at snakke. I kan få nye naboer for en uge, og destinationen byder altid på muligheden for spontan udforskning af området.

På en campingtur tager man det, som det kommer. Hvis I vælger at sove i soveposer, så sørg for at have købt nogle gode nogle hjemmefra. Det behøver ikke være ukomfortabelt at campere – tværtimod kan det være en fantastisk oplevelse.

Når det ikke er alles kop te…

Camping er ikke alles kop te, og det er okay. Men der er stadig muligheder for alternative campingformer!

Glamping er et nyere koncept. Som ordet hentyder, er der tale om lidt mere ekstravagant camping, ofte med større komfort og et mere moderne præg. Glamping sætter ofte stort fokus på luksus, og med et ordentligt telt, gode liggeunderlag, og en masse dejlige puder, er det faktisk ganske nemt at lave selv!

Når man tager på glamping, skal alting gerne være så let som muligt, så man bare skal nyde det sted, man nu er havnet. Du kan både glampere med campingvogn, autocamper og telt. Rundtom på nettet finder du masser af gode referencer til, hvad glamping kan være, og hvordan du bedst muligt udfører det!

Kommentarer er lukket.