Tag hele familien på en tur til Aalborg

Der er ikke noget bedre end familiehygge, hvor man fokuserer på kvalitetstid og gode oplevelser. Derfor kan I ny og næ tage på familieudflugt og lægge vejen forbi en biograf. Der er nok film at vælge imellem – både til store og til små, så hele familien kan føle sig underholdt. Hvis du enten er fra Aalborg, eller skal på tur til Aalborg, kan du nedenfor læse om forskellige oplevelser, du kan tage din familie med til i byen.

Udover at læse denne lille artikel kan du også find flere oplevelser i Aalborg.mange andre steder.

Biograftur i Aalborg

Aalborg har to biografer – den største biograf er Biocity, hvor der periodevis lander en række nye film, som I ikke må gå glip af. Der er film for hele familien til fornuftige priser, så I desuden kan nyde en popcorn eller en cola under filmen. Biografen ligger i Kennedy Arkaden, hvor der desuden er mulighed for at spise frokost eller aftensmad. Centeret har nemlig enkelte indkøbsmuligheder. Kommer du langvejsfra og måske har brug for enten et tog eller en busrejse, ligger Aalborg rutebilsstation og banegård lige udenfor.

Fordelen ved at vælge Biocity Aalborg er klart, at der er mange valgmuligheder, når I skal vælge en film. Derudover er der altid mange forskellige tidspunkter at vælge imellem, så I har større mulighed for at få det tilpasset med de planer, I ellers måtte have for dagen. Biografens sale er store med op til 1470 sæder. Salens størrelse gør kun jeres filmoplevelse endnu bedre. Læs her mere om Biocity Aalborg.

Tag på tur i Aalborg

Aalborg har mange forskellige attraktioner og steder at besøge. Byen er god til jer, der gerne vil kombinere en shoppetur med seværdigheder. Aalborg har nemlig en gågade, der emmer af hygge blandt de ældre bygninger.

Derudover kan Aalborg både tilbyde shoppemuligheder hos Salling, Magasin og Friis, hvis vejret er dårligt, og I gerne vil gå rundt indendørs. Er I lidt mere til seværdigheder, kan I besøge Aalborg Zoo, der tilbyder oplevelser for hele familien med sjove indslag og dyrefordringer.

Derudover har Aalborg sit helt eget tårn med mulighed for at få et overblik over byen – nemlig Aalborgtårnet. Hvis I tager på tur til december, kan I også besøge det årlige julemarked på Gammeltorv, hvor I kan besøge små boder. Her er julestemningen i højsædet. Er I lidt mere til kulturelle steder, kan I både besøge Musikkens Hus eller Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Her kan I opleve forskellige ting lige fra teater til messer og udstillinger.

Kommentarer er lukket.