Giv barnet den vildeste oplevelse med et bridgewalking gavekort

De fleste af os, om du er barn eller voksen, har drømt om, hvordan det mon vil føles at flyve højt oppe på himlen og se udover horisonten og landskabet omkring os. Heldigvis er det tæt på at være muligt. Det er nemlig muligt at kommer hele 60 meter op på den gamle Lillebæltsbro, der forbinder Jylland og Fyn. Dette er en oplevelse, der beskrives som værende smuk, spændende og mest af alt uforglemmelig – både for barn og voksen. Du vil med garanti opleve et sug i maven og en fantastisk udsigt over Lillebælt.

Står du og overvejer en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse med familien eller til barnet, der er eventyrlystig og elsker udfordringer? Så kan et bridgewalking gavekort, måske være den perfekte gave, til barnet der ønsker den vildeste oplevelse.

En smuk og udfordrende oplevelse

Det er ikke kun de flotte kyster og havet, der kan ses i horisonten, når du står på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Det er også muligt at se 20 meter ned på den levende bro. Både tog, cyklister og bilister kan ses suse forbi under en. Dette giver et naturlig sug i maven, når vinden og vibrationerne fra trafikken mærkes under en og i metallet der modtager vibrationer fra den forbigående trafik, imens man kigger udover fantastiske Lillebælt. Næsten alle ens sanser vil blive stimuleret og vække bevidstheden, når du får fodfæste på land efter turen på broen.

Det er ikke kun broen der er i bevægelse. Også i livet i vandet kan ses, et hav af dyr og både kan ses sejle forbi i strædet om sommeren. Der skabes derved også en smuk og naturskøn oplevelse for hele familien.

Selve broen bliver også set fra en hel anden vinkel end det man har haft mulighed for at se tidligere. Konstruktionen af broen kan være interessant for flere, da den blev bygget tilbage i 1935, hvor man endnu ikke brugte svejsning til større konstruktioner. Alt stål på broen er derfor nittet sammen. Dette kan tydeligt ses i strukturen af broen når man begiver sig opad den 1178 meter lange bro.

Ved bestigningen af broen vil der være stop, hvor en guide kan svare på spørgsmål, samt udpege de vigtigste steder, du vil kunne spotte på din bridgewalking tur.

Så mangler du den perfekte gave til ham/hende, der har alt? Så giv barnet den vidleste oplevelse med et bridgewalking gavekort.

Kommentarer er lukket.