Pusletasker til en god pris

Har du netop født og er du på udkig efter en pusletaske, vil du opleve at priserne varierer fra 200 kr. til langt over 4.000 kr. Men hvilken model skal du gå efter og får du en god nok pusletaske, hvis du kun ofrer 200 kr.?

I indlægget her, vil vi derfor guide dig lidt igennem udvalget af pusletasker og forhåbentlig gøre jagten nemmere for dig.

Pusletasken er en trofast følgesvend for rigtig mange mødre. Den følger med barnet rundt, når man skal besøge bedsteforældre, på tur i forlystelsesparken, på turene i skoven eller weekendturen til storbyen. Tasken skal være stor og rummelig, så der er plads til de tusind ting, som tages med når den lille er kommet til verdenen. Tasken skal have plads til vådservietter, bleer, skiftetøj, sutter og alt der imellem. Det stiller derfor utrolig mange krav til både størrelse og rummelighed men i den grad også i kvalitet. For er kvaliteten ikke god nok, vil den indenfor få måneder (måske uger) gå i stykker og du er derfor nødsaget til at investere i en helt ny pusletaske. Du kan derfor gøre det rigtig klogt at købe en ordentlig model fra start. Det kan spare dig for mange penge i sidste ende.

Når du skal have en pusletaske er det typisk nedenstående ting, som falder dig ind. Det er de ting du kigger på, når du vælger din nye taske:

Funktionalitet

Hvad kan pusletasken? Har den nogen specielle funktioner? Nogle modeller har nemlig ekstra funktionalitet indbygget. Her har du f.eks. mulighed for at montere den på barnevognen på en smart og intelligent måde. Måske kan den foldes ud og du pludselig er din pusletaske blevet til et pusleunderlag og måske har den bare plads til rigtig mange bleer. Uanset hvad du kigger efter i en pusletaske, spiller funktionaliteten en væsentlig rolle for dig.

Kvalitet

Der findes et hav af forskellige mærker og kvaliteter. Du vil derfor sikkert også gå efter en pusletaske i en høj kvalitet, til en fornuftig og skarp pris. Hvis du skal have nogle tasker i høj kvalitet, men stadig får ’value for money’ vil vi anbefale dig at kigge efter mærker som Storksak, byStroom eller Skip Hop. Det er alle 3 mærker hvor kvalitet, funktionalitet og design spiller ind uden at det skal gøre ondt i tegnebogen.

Design

Som kvinde og nybagt mor elsker vi design (og tasker). Det er derfor utrolig oplagt, at din nye pusletaske skal have en smukt og tidsvarende design. Den skal ikke kun være funktionel, men du skal som nybagt mor se godt ud, når du kommer bærende med den. Og med den rette taske, vil du ikke gå på kompromis med hverken funktionaliteten og kvaliteten for designet skyld. Med de fornævnte mærker, vil du opleve at design og funktionalitet går hånd i hånd – det er absolut fantastisk som kvinde.

Pris

Som tidligere nævnt spænder prisniveauet meget vidt. Du kan få nogle utrolig billige modeller fra omkring 200 kr. og så kan du finde luksusmodeller til langt over 4.000 kr. Men hvilket prisniveau skal du gå efter? Vores opfattelse er, at en pusletaske til en pris på 600-1500 kr. dækker langt de flestes behov. I dette prisleje får du ikke en pusletaske i en dårlig kvalitet som nemt går i stykker, men du får en pusletaske i en super fin kvalitet og får absolut mest for dine penge.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Mammashop.dk, som har et bredt udvalg af pusletasker i forskellige prisniveauer, kvaliteter og designs.

Vi håber at indlægget har hjulpet dig en smule videre med valg af din første (måske næste) pusletaske og vi håber at du finder en model som dækker netop dine behov.

Kommentarer er lukket.