Gør lidt ekstra for kæresten når børnene ikke er hjemme

Ønsker du også at friske tingene lidt op, når dine børn ikke er hjemme, og du og kæresten skal have lidt alene tid? Bare rolig, du behøver ikke nødvendigvis finde på det helt store show, for at tilfredsstille både dig og din kæreste. Her giver vi dig en guide til, hvilke små ting, du kan gøre ekstra for din kæreste, når børnene ikke er hjemme.

Lækkert og frækt lingeri

Din kæreste vil helt sikkert sætte pris på din smukke krop i et sæt frækt lingeri. Du vil helt sikkert også nyde at se din kæreste begære dig, i et sæt smukt og behageligt lingeri – måske endda et i hans yndlingsfarve. Er du ikke typen, der går meget i lingeri generelt, kan dette også være med til at sætte gang i jeres forhold, når børnene ikke er hjemme. På denne måde vil din kæreste også altid se ekstra meget frem til alenetid med dig, da han ved, at han får din smukke krop at se i et sæt lækkert lingeri.

Du kan finde en masse inspiration til dit lingerie her.

Giv en intim massage

Èn af de ting, der helt sikkert vil glæde din kæreste meget, er en intim massage. Der er en masse forskellige måder at give en intimmassage på, så det er bare med at udforske mulighederne. Ved en intim massage, kommer du helt tæt på din partner, og får I får begge lov at udforske hinandens kroppe. En intim massage kan være en rigtigt god måde at komme helt tæt på din kæreste, og røre og nusse der hvor det føles dejligt og intimt. Intimmassagen kan eksempelvis friskes op med bind for øjnene eller en luksuriøs olie.

Lav en lækker middag

Ja, det lyder måske som et billigt trick, men det virker altså! Rigtigt mange mænd vil sætte pris på et lækkert, hjemmelavet måltid, lavet af den de elsker – måske endda iført lingeri. Når børnene ikke er hjemme, kan du servere hans yndlingsmåltid, med en god flaske vin til, som du ved han elsker. Dette vil helt sikkert vinde hans hjerte.

En middag kan sagtens være både hyggelig og intim, specielt hvis det er i trygge rammer i jeres hjem. Over middagen kan I snakke om ting, I ikke nødvendigvis snakker om, når børnene er til stede. På denne måde vil din kæreste føle sig set, elsket og hørt, og du kommer tættere på ham og hans følelser.

Kommentarer er lukket.