Put dit barn i baby sengetøj af god kvalitet

Sponsoreret indhold

Det kan være lidt af en jungle, at finde det rigtige baby sengetøj. Det vigtigste er dog, at du synes det er flot, og at det ikke er skadeligt for den lille ny. Der findes så meget fint baby sengetøj, at du nemt vil finde noget baby sengetøj, der passer perfekt til jeres hjem. Når du skal finde baby sengetøj, er det vigtigt, at det er lækkert at røre ved, samtidig med at det skal være nemt at vaske, vælg derfor gerne baby sengetøj, der kan komme i vaskemaskinen.

Hos Little Happy vil du finde et bredt udvalg, af kvalitets sengetøj til baby. Det meste af det baby sengetøj du finder hos Little Happy, er skabt i 100% økologisk bomuld, for kun det bedste er godt nok til dit barn. Little Happy har et bredt udvalg af baby sengetøj, i de fineste designs, som du med garanti vil elske. Du kan spare 20% på alt baby sengetøj hos Little Happy, det skal ikke være kroner og ører, der kommer i vejen for at finde det fineste kvalitets sengetøj til din baby.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er flere ting, du bør have i tankerne, når du skal købe sengetøj til din baby. En babydyne er et must-have, når man har småbørn, og man kommer ikke udenom, at babyer bruger deres babydyne meget. En babydyne er ikke meget værd, uden noget baby sengetøj til den. Baby sengetøjet er noget af det der bliver mest beskidt, fordi babyer bruger deres dyner så meget.

God kvalitet – Det er vigtigt, at babysengetøj er lækkert at røre ved. Mange vil foretrække, at baby sengetøjet er OEKO-Tex certificeret, så det ikke indeholder nogen farlig kemi, der kan skade den lille baby. Det er dejligt for din baby, hvis baby sengetøjet er dejlig blødt mod huden, når barnet skal sove.

Hvor tit skal det vaskes? – I og med dit barn ligger meget i sit baby sengetøj, er det vigtigt at det er nemt at vaske. Baby sengetøjet vil ofte skulle vaskes, og for at gøre det nemmere for jer som forældre, så i har mere tid til at kigge på jeres barn, vil det være en fordel, at baby sengetøjet kan komme i vaskemaskinen. Hvis dit barn har haft et uheld, skal baby sengetøjet selvfølgelig vaskes. Men derudover anbefales det, at baby sengetøjet skiftes minimum hver 14. dag.

Hvor mange sæt baby sengetøj får jeg brug for? – Det vil altid være rart for jer, at have 3-4 forskellige sæt baby sengetøj, så i slipper for at skulle vaske alt for ofte. Du vil dog i princippet kun have brug for to sæt sengetøj til en dyne, men det er en smagssag, hvor mange sæt baby sengetøj du kunne tænke dig at have. Sørg dog bare altid for, at du har et ekstra rent, hvis uheldet skulle være ude. En babydyne er ikke meget værd, uden sengetøj til baby.

Hvilken farve er bedst til baby sengetøj? – Dit barn vil fra spæd sove mange steder i huset, og du kan derfor med fordel vælge baby sengetøj i et roligt design, så det ikke forstyrrer indretningen for meget. Det rolige design vil også være beroligende for dit barn, fordi der ikke er for mange former og farver, der forstyrrer barnets søvn. Når du skal vælge baby sengetøj kan det være svært at finde ud af, hvordan det skal se ud. Baby sengetøj i flotte farver og mønstre kan være med til, at sætte en fin stemning på børneværelset. Vælg dog ikke noget sengetøj der har for mange forskellige farver og mønstre, da dette kan være med til at dit barn bliver overstimuleret, når barnet skal sove.

Køb kvalitets sengetøj til dit barn

Der er et bredt udvalg af kvalitets sengetøj til babyer, fra blandt andet mærker som Filibabba og Ferm Living. Vælg noget sengetøj af god kvalitet, så det ikke mister farven ved vask eller bliver stift. Vælg også gerne noget baby sengetøj uden skadelig kemi, så dit barns sarte hud ikke bliver generet. De helt små børn har en sart hud, som vi skal passe på, derfor bør du vælge noget skånsomt baby sengetøj. Barnet bruger mange timer i sin dyne, både med og uden tøj på. Derfor skal baby sengetøjet være blødt og fri for farlig kemi.

Kommentarer er lukket.