Sådan får dine børn de bedste og reneste tænder

Det er en vigtig opgave at holde ens børns tænder pæne og rene, så man kan undgå fremtidige skader på tænderne. Det man lærer sine børn om at passe og pleje sine tænder, er det de tager med videre i livet. Derfor er det vigtigt, at man ved kender den bedste fremgangsmåde, når det handler om at lære sine børn at børste tænder ordentligt. Her kan du lære mere om, hvad der er vigtigt at have i mente, når det handler om børns tænder og tandbørster.

 

Fra 6 måneder til 12 år

Det første man skal tænke over er, hvilken tandbørste man vælger til sine børn, dette afhænger selvfølelig af, hvor gamle ens børn eller barn er. Hvis man har et meget lille barn som er mellem 6 måneder og 2 år, så skal man bruge de helt specielle babytandbørster, der er skånsomme mod tænderne og tandkødet. Derudover skal man sikre sig at bruge en baby tandpasta. Her har barnet selvfølgelig stadig brug for hjælp til at børste tænder, og dette bør fortsætte helt indtil 6-årsalderen. Herefter kan man begynde at købe større tandbørster, og lade barnet selv klare det meste af tandbørstningen. Efter 6-årsalderen skal man huske at børste godt efter, på den måde kan barnet stille og roligt komme ind, i hvordan man børste sin tænder ordentligt. Dette skal man helst gøre til de er 12 år gamle.

 

En el-tanbørste til de lidt større børn

Når børnene kommer over en bestemt alder, hvor de har helt styr på tandbørstningen, så kan det være at de begynder at blive lidt dovne, og ikke være så grundige som de var engang, her kan det være en gode ide at finde dem en elektrisk tandbørste. Man kan finde alle den bedst testede elektrisk tandbørste på nettet ved at finde forskellige test. Her finder du alle de bedste mærker og kan læse lidt mere om, hvilke der egner sig bedst til børn. Det at få en el-tandbørste kan tilføje en ekstra dimension til tandbørsteriet og gøre det lidt sjovere som pre-teenager at skulle børste sine tænder. Derudover kan det være svært som forældre at overlade fuldt ansvar til børnene, men med en elektrisk tandbørste behøver man ikke være bange da de generelt rengøre bedre end de normale tandbørster. Derfor sikre man sig et glad barn, med de fineste tænder.

Kommentarer er lukket.