5 gode grunde til at vælge en Eterna skjorte til mænd

Skal du finde en eterna skjorte? Eller vil du gerne vide, hvad der gør en Eterna skjorte unik? Vi kigger nærmere på Eterna skjorten i denne artikel og viser dig, hvad du skal fokusere på, når du leder efter en Eterna skjorte. Du kan også finde yderligere inspiration til skjorter her. Vi viser hertil fem gode grunde til at vælge en Eterna skjorte. Find ud af det og mere i denne artikel.

Eterna skjorter er måske ved første ørelyd en skjorte, som mange ikke har hørt om. Rent faktisk er mange af deres skjorter nogle af de mest købte på de nordlige breddegrader. Hvad gør Eterna skjorter så populære? Det skal vi finde ud af her.

Hvad er en Eterna skjorter?

Eterna er et over 150 år gammelt Østrigsk firma grundlagt i Wien, 1863. Deres mange års erfaring og historie har gjort dem til én af de allerypperste leverandører af skjorter, der matcher alle gældende standarder for bæredygtighed og tekniske løsninger. Disse skjorter formår altså at forbinde bæredygtighed med teknik og materialer, så du får en luksus skjorte til billige penge.

I år 2000 blev Eterna certificeret efter Øko-Tex® Standard 100-1000, som betyder, at materialet er testet for skadelige stoffer, og produktionen er foregået i rent miljø og med socialt ansvar. Derefter er der kommet mange teknisk lækre produkter som den strygefrie skjorte og den uigennemsigtige skjorte.

Eterna virksomheden har altså formået at gøre deres forretning relevant lige op til i dag.

Der findes tre kollektioner af Eterna skjorter

Eterna har skabt tre kollektioner ud fra pasformer og kropstyper. Det gør det overskueligt og ideelt for dig som forbruger, når du skal finde din yndlingsskjorte.

Red line

Skjorter i Red Line-serien er syet ind i siderne, så skjorterne fremstår lidt smallere om taljen. De sidder altså lidt pænere på kroppen, hvilket får den til at sidde pænt og mere skræddersyet på kroppen. Eternas Red Line er én af de mest solgte skjorteserier i hele norden og fremstår også som det sikre valg, når du skal vælge en passende skjorte. Skjorterne fås både i ensfarvede og med forskellige mønster og motiv på.

Orange line

Skjorterne i Orange Line-serien er deres Slim Fit-modeller. Ønsker du en skjorte med en smal pasform, skal du vælge en skjorte fra denne serie. De er syet ind i siderne og er derfor velegnet til at lade hænge udover bukserne. Du finder helt klart nogle af Eternas skarpeste skjorter i denne serie, og de fås endda i mange flotte farver, der både kan bruges til fest, arbejde og hverdag.

Black line

Black Line-serien består af de mere rummelige skjortemodel til mænd, der er af lidt bredere bygning og med et kraftigt skulderparti. Hvis du ønsker en lidt mere løstsiddende skjorte, kan du sagtens købe en af disse skjorter. De findes i de klassiske farver, som du kender, men du kan også skille dig ud med en skjorte i eksempelvis lyserød eller lilla. Valget er dit, men lige meget hvad, vælger du en kvalitets skjorte til en skarp pris.

5 grunde til at købe en Eterna skjorte til mænd

  • De fås i strygefrie og uigennemsigtige modeller
  • De er certificeret med Øko-Tex® Standard 100-1000
  • De er kvalitets skjorter til billige priser
  • De fås i alle typer af pasformer og til mange forskellige kropstyper
  • De passer godt til alle jakkesæt og kulørte slips

Yderligere inspiration til at finde Eterna skjorter til herre

Savner du inspiration til at finde forskellige Eterna skjorter? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find masse eksempler på Eterna skjorter i mange forskellige pasformer og farver.

Kommentarer er lukket.