Sådan fjerner du effektivt uønsket hårvækst

Er du ikke super glad for din kropsbehåring, og vil du allerhelst skjule den og komme af med den? Det er helt okay at have det sådan.

Her i artiklen guider vi dig gennem nogle af de måder, hvorpå du kan fjerne uønsket hår, både permanent og knap så permanent. Læs med her og bliv klogere på måderne at fjerne håret.

Bliv afklaret

Inden du begynder at fjerne din kropsbehåring bør du gøre op med dig selv, om du gerne vil af med håret, eller om det blot er en periode i dit liv, hvor du ikke er så glad for det.

Kommer du frem til, at du over en længere periode har været træt af uønsket hårvækst, så kan det at fjerne håret permanent være den rette løsning for dig.

Kunne du derimod blot godt tænke dig at fjerne håret i en periode, så bør du gå efter de ikke-permanente hårfjerningsmetoder.

Gode råd til permanent hårfjerning

Hvis det er permanent hårfjerning, som du mener, at du har brug for, så er der heldigvis råd for det. Gode råd til permanent hårfjerning får du serveret på nettet.

Den mest almindelige måde at få permanentfjernet dit hår er ved at få det laserfjernet. Ved en laserfjernelse skal du oftest behandles flere gange, før det får en effektiv effekt for dig. Selvom man kalder laserbehandlinger for permanent fjernelse af hår, så er det nu engang ikke hele sandheden.

Selvom en laserbehandling har effekt længe, så holder det altså sjældent for evigt. Laseren fjerner eller ødelægger ganske rigtigt dine hårsække, men det betyder ikke, at der ikke kan dannes nye hårsække, som vil give dig nyt, blødt hår.

Du kan typisk forvente, at hårene igen vil begynde at titte frem mellem 9 og 24 måneder efter sidste behandling. Derfor er det en god idé at få enkelte behandlinger for vedligeholdelsen løbende.

Fjern hårene hyppigt

Ønsker du ikke permanent behandling mod hårvækst, kan du søge de billigere veje, som du måske allerede har været vant til.

Her kan du blandt andet bruge den manuelle metode med en skraber. Skrabere kan bruges de fleste steder på kroppen, og fjerner hårene fra overfladen i et x antal dage, før de begynder at titte frem igen.

Hvis du ikke er til skraber kan du få voksbehandlet din krop på de steder, hvor du nu engang må ønske det. Hvis manuel fjernelse af hår ikke er noget for dig, så kan du gå laservejen.

 

Kommentarer er lukket.