Hold bryllup med stil

En bryllupsfest er et minde for livet – intet mindre! Netop derfor må en bryllupsfest gerne være en oplevelse ud over det sædvanlige. Ikke kun for brudeparret, men også for de mange forventningsfulde gæster.

Fuldend drømmene med et slotsbryllup

I kan få jeres største drømme til at gå i opfyldelse ved at vælge at holde et romantisk bryllup på et slot. Når man holder et slotsbryllup er der ingen tvivl om, at både brudepar og gæster vil føle sig som konger, dronninger og baroner. Rammerne om et bryllup betyder meget – og hvis en voldgrav, en park, tårne og slotsspir og ikke mindst en stor flot balsal er en del af bryllupsdrømmene, så er et slotsbryllup lige i øjet for jer.

En uforglemmelig oplevelse

Hindsgavl Slot på Fyn er et af landets smukkeste slotte med de mest romantiske bryllupslokaler. På Hindsgavl Slot kan I få den perfekte bryllupsfest, som I aldrig vil glemme. Der er ingen tvivl om at et slotsbryllup er i den høje ende rent økonomisk. Men uanset om I holder stort gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, så vil I opleve at I får fuld valuta for pengene. Et bryllup på Hindsgavl Slot er ikke kun romantiske rammer – det er også kulinariske oplevelser og servering i en liga for sig. Fra I kommer til I går, vil I opleve et opmærksomt og dygtigt personale, så I blot kan koncentrere jer om at nyde dagen sammen med familie og venner.

Tilbring morgenen sammen med gæsterne

Har I bryllupsgæster, som kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Hindsgavl Slot har 120 værelser, hvoraf det smukkeste selvfølgelig er reserveret til brudeparret. Morgenen efter bryllupsfesten kan I spise morgenmad med jeres gæster i de elegante omgivelser. Det er en mulighed mange brudepar benytter sig af, fordi de her kan finde tid til at snakke med hver enkelt gæst igen, inden de mange indtryk fra en uforglemmelig oplevelse skal fordøjes over de næste mange uger.

Kommentarer er lukket.