Chokoladespringvand til festen

Alle ved, at det ikke er sundt at spise slik i lange baner, men derfor kan man godt have lyst til det alligevel. Og når man holder fest eller har fødselsdag, må man gerne blive forkælet lidt mere end normalt. Der må selvfølgelig ikke mangle noget til festen, så derfor begynder mange at planlægge i god tid, så de ikke misser noget. Desværre kan man nogle gange godt overse at der skal være noget sjovt ved bordet, som både børn og voksne kan more sig med.

Her kan et chokoladespringvand være en løsning.

Alle elsker chokolade

Det er de færreste, der ikke kan spise et stykke chokolade eller to. Og med en chokoladefontæne kan man få det som man vil have det. Meningen er nemlig, at man skal tage et stykke frugt, nogle skumfiduser eller noget andet at dyppe i chokoladen. Frugten kan være jordbær, melon, banan, vindruer og appelsin, men det kommer an på hvad man godt kan lide.

Dog skal man være opmærksom på ikke at dyppe hele stykket ned i chokoladen, for ellers kan det blive rigtig tungt at spise. Og man skal måske holde lidt øje med at børnene ikke kun står ved den, da det hurtigt kan blive ret usundt. Så enten skal I begrænse jer, eller kun stille den ud som dessert.

De fleste opskrifter siger, at man skal blande fløde i chokoladen, for at det nemmere flyder ud igennem springvandet, men her kan man også bruge mælk. Vand er dog udelukket, da det gør chokoladen grynet. Og husk at en chokoladefontæne ofte ikke er voldsomt stor, men man kan måske samle ca. otte mennesker om en. Så hvis I er mere end det, kan det være en god idé at købe to eller lade den gå på tur.
Hvis du er blevet overbevist, kan du se mere om chokolade springvand via linket.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Hvis du skal holde børnefødselsdag, og du mangler idéer til mad og drikke, så læs med her.
Børn har forskellige ønsker og behov i forskellige aldre, og det kan være svært for nogle at sidde stille. Så hvis man vil have et madbord, hvor børnene kan løbe til og fra, som de vil, kan man stille nogle grønsagspinde i form af gulerødder og agurker, som de kan spise imens de leger. Udskåret frugt er også nemt at tage med sig.
Man kan også lave små pølsehorn eller pizzasnegle, og hvis de skal være en smule sundere, kan man bruge groft mel i opskriften.

Drikkevarer kan være sukkerfri saftevand, juice og vand med frugtstykker i. Husk isterninger hvis det er en varm dag.
Hvis du følger disse råd, får du helt sikkert grundlaget for en god fest.

Kommentarer er lukket.