Få motiveret din barns sanser med babyrytmik

Det er enormt populært at gå til babyrytmik med sit barn, og det er med rigtig god grund. Ikke blot er det en god måde at få stimuleret din babys sanser på i form af lyde, at røre ved ting, at slå på ting der larmer og meget andet, men det er også en rigtig god måde for forældre og barn at komme tættere på hinanden på. Det er også en god mulighed for dig som forældre, at lærer andre forældre og børn at kende. Der er derfor ingen grund til, at du ikke skal tage dig selv og din baby med til rytmik!

barn der klapper

Hvad forgår der til babyrytmik?

Med rytme i centrum, vil du og dit barn have mulighed for at bevæge jer, lave lyde og få lov til at prøve selv. Det er måske ikke skønsang at se sin baby hamre løs på en tromme, men det er en super metode for dit barn at udvikle sine sanser på. Ydermere, så er i sammen med andre børn og forældre, hvilket også kan stimulere dit barns nysgerrighed, sociale kompetencer og kommunikation. Alt sammen bidrager til, at dit barn udvikler glæde, livskvalitet og får succesoplevelser, som allerede meget tidligt i livet er nødvendige for selvværd og videre udvikling.

Hvem er velkomne til babyrytmik?

Det afhænger af stedet. Nogen steder ønsker kun baby og forældre, mens andre er mere velkomne overfor både bedsteforældre, onkler, tanter, veninder, og meget andet. Et af de steder er https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk hvor ”the more the merrier” må betegnes som filosofien. Her er alle velkomne, både forældre der kommer alene, men også hele mødregrupper. Alle andre familiemedlemmer skal også være velkomne. Det forgår primært på dansk, men der er også erfaring med andre sprog, så alles behov kan blive tilpasset.

Hvad får barnet ud af at gå til babyrytmik?

Udover at få stimuleret sanserne, så vil din baby også opleve at det er sjovt at både kunne ting selv, men også være en del af at fællesskab. Det er sjovt for barnet at hamre løs på ting der laver lyde, men også at være i et selskab hvor alle andre laver lyde. Det er en god måde for barnet, både at opleve succes som individ, men også at være en del af at fællesskab. Begge dele er fundamentale, også som voksen, og er enormt vigtige at opleve fra en helt tidlig alder.

Kommentarer er lukket.