Løb med stil

0

Løb er blevet hver mands sport, og mange er begyndt at tage løbeskoene på, i stedet for at tage ned i det lokale fitnesscenter eller gå til fodbold eller håndbold. Grunden til dette skal ses ift. tiden, som man bruger. Mange har en travl og stressende hver dag, hvor man ikke har tid til ret meget, hvis man også gerne vil være sammen med familien. Flere er derfor begyndt at løbe ture flere gange i ugen, så de også får dyrket sport i hverdagen.

Udstyret er vigtig

Hvis man gerne vil løbe ordentligt og undgå skader, er det vigtigt, at man ikke går ned på sit udstyr. Det kan derfor være en god ide at gå ud og investerer i et par gode solide løbesko, så du ikke løber ind i skader. Det behøver ikke at være de dyreste, som du vælger. Der findes mange gode løbesko som ikke koster kassen, og hvor du får en god oplevelse i dem.

Start forsigtig ud

Hvis du lige er begyndt at løbe, eller godt kunne tænke dig at komme i gang, er det vigtigt, at du starter forsigtig ud. Hvis du derfor ikke er vant til at bevæge dig ret meget i hverdagen, skal du ikke starte ud med at løbe 5 km. Det kan være en god ide at starte med at løbe 2-3 km, så man får en rolig start. Lige så snart det bliver for nemt, kan man begynde at øge længden. Og hvis man gerne vil ramme de 5 km, kan man altid prøve det en enkelt gang. Det er dog vigtigt, at man har løbet et stykke tid, da det godt kan være hårdt for ens ben. Hvis man mangler energi, kan det være en god ide at indtage lidt druesukker, før man løber. Det kan du købe i de fleste supermarkeder eller her.

Løb når du har tid

Der findes intet bestemt tidspunkt på dagen hvor det er bedst at løbe, du kan faktisk bare løbe, når du har tid. Hvis man vælger at løbe om morgenen, gør det heller ikke noget, hvis man ikke har spist. Tværtimod. Det er faktisk bedst at løbe på tom mave.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.