Style til mobilen

0

Der findes utrolig mange forskellige gadgets til mobilen. Alt fra covers, bluetooth tilbehør og meget andet. I denne artikel undersøger vi populære gadgets til mobilen, mere specifikt høretelefoner, og kommer med bud på hvad der kunne være relevant til netop dig.

Flere og flere mennesker bruger mobilen til musik. Derfor er høretelefoner til smartphones en utrolig populær gadgets. Apple har for kort tid siden udgivet sit bud på høretelefoner til telefonen, de såkaldte AirPods. Designet på AirPod, ligner de traditionelle Apple høretelefoner, bare trådløse. Høretelefonerne kommer i en lille boks, hvor de bliver opladet, når de ligger i boksen. De små høretelefoner har et lille batteri i begge, og selve boksen har også et batteri indbygget. Hvis du har en iPhone, er denne gadgets et musthave. Når boksen åbnes er de automatisk tilknyttet din iPhone, og der er et godt overblik på batteritiden, som signalstyrken. Høretelefonerne fra Apple koster 1.399 ,- og kan købes på Apples hjemmeside.

Hvis du ikke vil op og betale så mange penge for Apples høretelefoner, er et godt alternativ JBL in-ear høretelefoner. Høretelefonerne er beregnet til træning og er derfor modstandsdygtige overfor vand og små stød. Ligesom Apples AirPods, tilsluttes høretelefonerne via bluetooth og du kan styre lydstyrken på telefonen om på ledningen, ved mikrofonen. Disse høretelefonerne koster halvdelen, altså 699,- og kan fås i de store eletroknik giganter.

Læs alt om tilbehør til mobilen, inden du køber

Der er en rigtig god idé at undersøge markedet for høretelefoner inden du køber. Find nogle forskellige test af de høretelefoner, som du er på udkig efter, og beslut dig så for at tage ud i en fysisk butik for at prøve dem, inden køb. Der kan være stor forskel fra hvordan de forskellige høretelefoner sidder i øret ved den enkelte person.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.