Mode: Økologisk tøj til de mindste

0

Der er i disse tider stor fokus på miljøet. Det er vist lige så stille og roligt begyndt at gå op for verdens befolkning, at det er et problem, der har brug for opmærksomhed, hvis kloden skal klare sig i fremtiden.

Derfor får økologi også mere opmærksomhed end nogensinde før. Selv supermarkederne er begyndt at sælge økologiske varer med rabat på bestemte dage i måneden. Det betyder, at du har mulighed for at lave et økologisk måltid mad til samme pris, som hvis du ikke bruger økologiske varer.

På samme måde er det økologiske tøj blevet mere populært end nogensinde før. Faktisk er der flere supermarkedkæder er begyndt at have økologisk tøj i deres sortiment. Det betyder, at der er flere, der større mulighed for at købe økologisk tøj. Også til børn. Du kan også købe et uldtæppe, hvis du har lyst til det.

Økologisk tøj kan også være moderigtigt

De fleste forbinder nok modetøj med tøj, der er strikket af svigermor af noget garn, hun har købt hos en eller anden fairtradeforhandler eller en garnbutik, der forhandler økologisk tøj.

Sådan forhandler det sig dog imidlertid ikke. Det er nemlig muligt at få økologisk tøj, der er meget pænere end det, som din svigermor kan strikke. Mange butikker har nemlig fået øjenene op for folks stigende interesse for miljøet og økologi, og det betyder, at det der er et større marked for at købe økologisk — og dermed også for at producere det.’

Det er desuden vigtigt, at det tøj, du køber til dit barn ikke indeholder farlig kemi som eksempelvis sprøjtegift, der bruges til bomuldsproduktion. Faktisk er bomuldsproduktionen noget af det, der lukker mest sprøjtegift ud i naturen og kemikalier generelt, og derfor er det en rigtig dum idé i at investere i det. Altså, hvis man vil gøre noget godt for miljøet.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.