4 tips til den gode fest

Selvom coronaen naturligvis ike har sluppet sit tag i verden, så er vi over det værste, og efter en lang periode, hvor stort set alle fester var fy-fy, kan man nu godt samles og feste igen. Rammerne skal naturligvis være på plads, og man skal ikke samles flere hundrede mennesker. Det er da også sjældent, at privatfester udvikler sig i den retning. I takt med at der har været langt mellem festerne de sidste halve års tid, er der mange der gerne vil give den en ekstra skalle, hvis de skal holde en fest nu.

Gør den corona venlig. Så selvom vi gerne må feste og samles flere mennesker sammen, så skal man ikke tage let på at covid-19 stadig er en del af vores liv. Det første du skal gøre er naturligvis at sørge for, at der ikke kommer nogen, der måske føler sig lidt halvsløje.

Her er 4 gode råd til dig, der skal holde en fest i coronaens tegn

1: Sørg for at der er servietter i stedet for håndklæder på badeværelset. Det mindsker smitterisikoen, hvis folk ike bruger det samme håndklæde.

2: Sørg for at der er sprit let tilgængeligt for alle deltagere. Ha det stående på badeværelse såvel som ved bordene. Hvis alle husker at spritte, holder man bakterierne væk.

3: Brug engangsservice. I stedet for at tage det fine porcelæn frem, så brug engangsservice og sørg for at det bliver smidt ud, lige efter det er brugt, så det ikke står fremme. Det giver lidt mere affald og er ikke helt så miljøvenligt, men det kan sagtens købe i miljøvenlige udgaver, uden du bliver ruineret af det.

4: Hold festen uden hvis det er muligt. Det er bedre at være uden for hvor der er mere frisk og ren luft rundt omkring en, end det er at holde den indenfor, hvor det hele ofte bliver lidt mere sammenklemt.

 

Kommentarer er lukket.