Wallstickers skaber liv på børneværelset

Børneværelset er det rum i huset, der oftest bliver overladt lidt til tilfældighederne. Når dine børn er helt små, sætter de ikke de store krav. Når de bliver lidt større, ændrer de interesser, smag og mening næsten fra uge til uge. Når de endelig bliver større endnu, finder de helt selv ud af, hvad det er, de gerne vil have. Det kan være svært at bestemme sig for, hvad man lige skal gøre, men der er slet ingen grund til at efterlade rummet trist og kedeligt. Wallstickers er en sjov og billig måde til at skabe liv og glæde på børneværelset, eller der hvor børnene ofte opholder sig.

Til de små børn

De helt små kan sagtens få en masse ud af sjove wallstickers på væggene, specielt på væggen hen over børnesengen. Tænk ikke for meget over motivet, men vælg noget der er sjovt, for eksempel et nuttet dyr, eller motiver som barnet kender fra børnebøger. Det kan være noget så simpelt som en sol og skyer, eller en måne med stjerner. Alle børn elsker farver, så hvis rummet tillader det, så få endelig godt med farver med også. Ellers kan sorte wallstickers på den hvide væg sagtens bruges, og det ser super fint ud i det mere stilrene hjem, samtidig med det giver lidt liv og sjæl, så man kan se at der er børn.

Det gode ved wallstickers er, at de er billige og nemt kan udskiftes, når du synes at hjemmet trænger til noget nyt, eller børnene skal have noget andet at se på. Du kan også altid tilføje lidt mere, hvis det er det der skal til!

Til de lidt større børn

Når børnene begynder at få deres egne interesser, er det måske tid til at finde nye stickers. Det kan være et fælles projekt med børnene, en overraskelse eller fødselsdagsgave. Når de begynder i skole, kan du nemt finde navne og digte, eller skrive forskellige ting, som de kan øve sig i at læse. Er dit barn f.eks. vild med fodbold, dinosaurer eller heste, så ved du allerede, hvad der vil hitte på børneværelset.

Børn elsker at have deres eget lille sted, og det kan være en fantastisk idé at pynte værelset med noget de elsker, som de kan se hele tiden – selv når der er ryddet helt op. Hvis de har et hjørne et sted i huset med legetøj, kan man også sagtens sætte lidt på væggen der. Det kan være noget så simpelt som lidt græs med blomster eller et sjovt lille dyr.

Gør plads til kreativitet

Wallstickers fås i mange størrelser og farver. De fleste børn bliver super glade for deres stickers og tegner efter dem, fordi de nemt kan se og huske formerne. Du kan også selv lave wallstickers sammen med dine børn som en sjov fællesaktivitet. Husk på at det ikke er permanent, så du behøver ikke bekymre dig om maling eller den slags. Du tager dem bare ned igen, når børnene er klar til det.

Kommentarer er lukket.