Vælg den rette seng til børneværelset

Står du og mangler ny seng til børneværelset? Er din søn eller datter vokset ud af tremmesengen, og skal til at sove på sit eget værelse? Så er det klar du skal til at gøre dig overvejelser om, hvilken type af seng, du vil have til dit barn. Du kan vælge en køjeseng med plads til søskende, du kan vælge en sovesofa med flere anvendelsesmuligheder, eller du kan vælge en seng med indbyggede skuffer.

Du har i sandhed mange muligheder, men her kan du få et indblik i, hvilke sengetyper der findes, og hvilken funktion de forskellige typer har.

Køjesengen – Udnyt rummet praktisk

Har du planer om at indrette et delt børneværelse? Den yngste er måske blevet stor nok til at flytte ind hos den ældste? Så kan køjesengen være en god løsning til dig. Med en køjeseng får du en seng som har plads til 2 børn samtidigt, og som på samme tid giver begge børn fred og en følelse af at have sin egen seng uden at føle sig alene.

Det smarte design lader dig anvende pladsen på børneværelset på en effektiv måde, da sengen fungerer meget tilsvarende en dobbeltseng, men tager i effekt kun halvdelen af pladsen. Det skyldes, at sengen fylder vertikalt i rummet i stedet for at fylde flere kvadratmeter af værelsets gulvplads.

Det er typisk en stige som er monteret fast til sengen, som lader barnet bevæge sig op i den øverste køje. Køjesengen er et hyggeligt og pladsbesparende valg.

Sovesofaen – En seng med flere funktioner

Vil du gerne give dit barn en seng, som kan anvendes smart i løbet af dagen? Så kan du vælge en sovesofa. En sovesofa er designet på en måde som lader dig anvende denne som sofa i dagtimerne, og som til aften kan slås ud til en seng. Denne sengetype kan være smart, til børn som er gamle nok til at have venner med hjem fra skole, da det giver ekstra plads til at sidde komfortabelt. Det kan også give bedre mulighed for at anvende et bord i dagstimerne.

At en sovesofa kan anvendes som både sofa og seng betyder dog ikke, at man behøver få en ringere søvn af at sove i den. Man kan sagtens få en sovesofa som giver en komfortabel og behagelig søvn. Find sovesofa til børneværelset her, og nyd godt af dens fordele.

Den rummelige seng – Seng og garderobe i et.

Du kan naturligvis også vælge, at købe en normal seng til brug for enkeltpersoner i børnestørrelse. Men hvorfor ikke vælge en seng som samtidig rummer masser af skabsplads? Du kan få smarte senge som lader dit barn opbevare sit tøj, skolearbejde eller legetøj lige under sengen. Det er pladsbesparende og let at anvende for dig og dit barn.

Kommentarer er lukket.