Tre legetøjsmærker som du bare skal kende

Som forælder er det meget sandsynligt, at du kender rigtig mange legetøjsmærker. Legetøjsbranchen er nemlig en enorm branche med en lang række forskellige aktører. Dog behøver du ikke at kende samtlige mærker på markedet.

2018 har budt på mange nye mærker og produktserier, som du formentlig har stødt på, hvis du følger med i, hvad der rører sig på markedet. I denne guide præsenterer vi dig for tre anbefalelsesværdige legetøjsmærker. Måske kender du allerede et eller flere af disse mærker.

legebyen_dk-1

Magna-Tiles

Magna-Tiles har siden 1992 forkælet børn over hele verden med magnetisk konstruktionslegetøj i forskellige farver, størrelser og materialer.

Magna-Tiles har ikke kun formået at udvikle noget legetøj, som byder på en høj underholdningsværdi. Legetøjet hjælper også børn fra 3 år og opefter med at blive klogere på farver, former, magnetisme, symmetri og meget mere. Dette legetøj hitter i dag i både institutioner og private hjem landet over. Har legetøjet mon også fundet vej til dit barns værelse? Ellers er det på tide.

Du kan shoppe magnetisk konstruktionslegetøj på følgende link.

Dantoy

Dantoy og deres legetøj fortjener også at få nogle rosende ord med på vejen. Den danske virksomhed har nemlig leveret legetøj med høj sikkerhed, lang levetid og høj legeværdi i rigtig mange år efterhånden. Her har du med andre ord en gylden mulighed for at købe danskproduceret legetøj til overkommelige priser. Du kan endvidere glæde dig over, at en stor del af producentens legetøj er fremstillet af genanvendelige materialer.

Dantoy byder på en masse interessante serier. Dantoy BIOplastic er en af de serier, som er svær at komme uden om i øjeblikket. Der er nemlig tale om en særlig serie bestående af miljøvenligt fremstillet legetøj. Det kan du læse mere om på følgende link.

Viking Toys

Viking Toys er et svensk legetøjsmærke, som har stor succes på det danske legetøjsmarked. Den svenske virksomhed har i de seneste 40 år leveret kvalitetslegetøj i plast til rigtig mange udenlandske markeder. Viking Toys har faktisk gjort det så godt, at de har indkasseret en lang række fornemme priser for både design og funktion.

Viking Toys brander sig med de fem s’er. De fem s’er består af soft, simple, safe, silent og strong. Oplev deres udvalg på følgende link.

Kommentarer er lukket.