Tag børnene med til landskamp

En af de største oplevelser, man som barn kan få, må være at være med til en landskamp og se landsholdet spille. Det er intet mindre end fantastisk, og det er en utrolig god måde at støtte Danmark på.

Det er en oplevelse, som alle børn vil elske og huske i meget lang tid. Så lad vær med at snyd dit barn for at se en landskamp, men book billetterne med det samme!

Støt Danmark

Hvad enten I vælger at tage til en landskamp udenfor Danmark eller i selve Danmark, er det en fantastisk måde at støtte Danmark på. Det er en god måde at få gjort børnene lidt mere involveret i Danmark og dansk kultur – og så vil de jo også have det særdeles sjovt til kampen! Med 387 sejre er det danske landshold bestemt heller ikke ringe, så kampen vil med al sandsynlighed blive én, man sent glemmer.

Tag for eksempel afsted og se den fantastiske Kasper Schmeichel stå på mål eller Sevilla FC-spilleren Simon Kjær, som har spillet over 50 landskampe. Der er meget at se, og det vil med garanti gøre et stort indtryk på dit barn.

Måske hvis I er heldige, vil I også have mulighed for at møde landsholdet bagefter. Dette vil selvfølgelig kun gøre oplevelsen endnu bedre! Men lige meget hvem I møder eller hvilket hold, der vinder, vil dagen blive fantastisk!

Husk udstyret!

En ting, man bestemt ikke må glemme at medbringe, er en masse udstyr, som støtter landsholdet. Dette er en god idé at købe før kampen, så man er sikker på, at man har, hvad man skal bruge.

Medbring for eksempel et Danmarks halstørklæde. På de koldere dage kan det holde dit barn varmt, mens man på varmere dage kan bruge det til at vifte rundt med. Det vil uden tvivl være et hit, da man også kan bruge det efter kampen er slut.

Man kan også vælge at gå all in og tilføje ansigtsmaling. Så kan man male det danske flag på kinderne, samt andre motiver med farverne rød og hvid.

T-shirts med Dannebrog som motiv er heller ikke noget, man ville gå helt galt med, hvis man valgte at købe det. Igen endnu en ting, som ikke kun kan bruges til selve kampen.

Hvis I gerne vil tilføje et sjovt aspekt til jeres accessoires, kan I jo købe et falsk skæg eller en roligan hanekam eller anden paryk. I vil helt sikkert tiltrække blikke og frembringe smil hos de andre gæster.

Lige meget hvad du vælger at købe, er det helt sikkert, at dit barn vil blive ellevild! Han eller hun vil garanteret snakke meget om kampen de efterfølgende dage, og så er det altså bare ekstra fedt, hvis de også har noget at vise frem fra kampen, som for eksempel en t-shirt, et halstørklæde eller noget helt tredje. Kampen vil blive et helt fantastisk minde, som de kan huske på, når de ser deres souvenir.

Kommentarer er lukket.