Tag børnene med på tur i Køge

Har du og børnene lyst til at komme ud af huset og se nogle andre dele af Danmark, så kan det være i en dag skulle tage af sted mod Køge og opleve denne sjællandske by. Der er lidt for en hver smag at opleve, så måske er der også noget for jer.

Museer i Køge

Der findes en række forskellige museer i Køge, der belyser nogle lidt forskellige elementer af Køges fortid såvel som moderne kulturelle udgangspunkt. Måske er begge dele spændende for jer, eller måske er i mest interesserede i den ene af de to.

Hvis I er til kunst, kan i besøge KØS, der er et museum for kunst i det offentlige rum. Dette gælder både kunst nationalt, så inden for Danmarks rammer, såvel som det behandler nogle af de internationale omstændigheder.

Vil du og børnene et kig tilbage i fortiden, så kan i besøge Kjøge Miniby, der afbilleder byen som den så ud i 1865 i et størrelsesforhold 1:10. Derudover findes der også et museum om landbruget, såvel som en udstilling af veteran traktorer, hvis det er noget, der er interesse i. Dertil, er der også mulighed for at besøge en gammel mølle, der blev opført 1887. Er I til flotte skibe, kan også opleve en udstilling af modelskibe, som har haft en relation til Køge på den ene eller den anden måde.

Afslutningsvist er der også Køge Museum, der varierer i sine udstillinger, så der er det med at holde øje med, hvad der er iværksat, når I besøger byen.

Andre kulturelle begivenheder

Derudover kan der også forekomme en række andre begivenheder i tidens løb, som du ved interesse måske kan time dit besøg med. Så hvis du har en interesse for Køge, kan du jo med fordel holde dig orienteret om byen og de forskellige begivenheder, der finder sted på Køge Netavis.

Kommentarer er lukket.