Stjernehimmel projektor: Den kommer på mange børns ønskeseddel i år

Venter du utålmodigt på juniors ønskeliste, men vil du gerne i gang med at købe julegaverne nu, så er der en ting du næsten kan satse på vil komme på ønskelisten.

Hvis ikke, så bliver det helt sikkert en gave der alligevel bliver modtaget med begejstring.

Der er tale om en stjernehimmel projektor. Aldrig hørt om den før? Bare rolig du får forklaringen på det her, og hvorfor junior vil elske at få en i gave.

Kan du huske…

Måske havde du selv nogen, eller også havde en af dine venner i hvert fald. De der super seje neon plastik stjerner der var klistret på loftet eller væggen på værelset, og som lyste op en halv times tid efter lyset var slukket.

De var megaseje, men kønne var de dog ikke når dagslyset kom og stjernerne sad klistret på væggen.

De tog også en evighed at sætte op, og endnu værre var det at pille dem ned hvis de f.eks. skulle flyttes.

Pointen er at stjerner og lys bare er sejt og magisk.

En elektronisk stjernehimmel

Med en stjernehimmel projektor kan du få fede effekter, lys og farver på værelsets vægge og loft. Lige når det passer dig. Det bedste er at når du slukker for dem, så er der ikke noget spor af dem, og det tager to sekunder at flytte dem et helt andet sted hen.

Alt du skal gøre er at sætte projektoren til strøm, dreje den derhen hvor den skal lyse, og så er der stjernehimmel for alle pengene, og en stjernehimmel er altid fascinerende.

Brug den i flere situationer

Det allerfedeste ved en stjernehimmel projektor er at den kan bruges på så mange forskellige måder at det faktisk kun er fantasien der sætter grænser. Brug den f.eks. når.:

  • Der skal skabes en ekstra hyggelig stemning omkring historielæsning.
  • Når barnet lige trænger til en lille afslapnings stund.
  • Inden barnet skal sove.
  • Som en natlampe.
  • Når der skal være fest.

En stjernehimmel projektor er ikke kun super sej og flot for de mindste, det er faktisk børn i alle aldre der er vilde med de fede effekter. Ja selv voksne kan nyde godt af dem.

Vælger du en med bluetooth så kan projektoren afspille lyd via telefon, husets smart home system og meget andet. Det kan være alt lige fra lydeffekter der passer til en stjernenat, en guidet meditation, festligt musik, guidet meditation osv.

Kommentarer er lukket.