Sådan sparer du penge på babyudstyret

Når familien skal forøges – måske for allerførste gang – er der meget man skal tænke på. Bare det at købe babyudstyr kan let blive en dyr omgang. Det kan lynhurtigt virke begrænsende, når man samtidig med at shoppe til baby, skal tænke på ens økonomi.

Det behøves det selvfølgelig ikke at være, så her guides du til gode forslag til, hvordan du kan spare penge på udstyr til din baby.

Spørg familie og venner

En rigtig god idé til at spare penge på er at spørge familie og venner, om de har babyudstyr liggende, du kan låne eller få. Alle der har haft små børn ved, hvor dyrt det kan blive, hvis man skal købe alting fra nyt, så de vil helt sikkert gerne hjælpe.

Genbrug

Før du går ud og investerer i en ny barnevogn eller tremmeseng, er det en god idé at undersøge mulighederne for at købe genbrug. At købe noget brugt betyder ikke nødvendigvis, at du kommer til at eje en klapvogn, der sidst blev brugt i 90’erne. På sider som Den Blå Avis, Tradono og diverse grupper, kan du købe brugt babyudstyr direkte fra private.

Sammenlign priser

I stedet for at købe den første og bedste højstol du ser, er der penge at spare, hvis du i stedet først laver en prissammenligning med andre butikker og webshops. I mange tilfælde kan du finde den selv samme genstand i en anden butik, til en billigere pris.

Køb på udsalg

Det siger sig selv, at der er mange penge at spare, ved at købe babyudstyr på udsalg. Hvis ikke du desperat mangler noget lige nu, så vent til det kommer på udsalg. Du kan også altid købe ind på udsalg i forvejen, så du allerede nu har en dyne, til når baby er vokset fra den gamle.

Kommentarer er lukket.