Sådan holder I romantikken levende efter første barn

Der findes ikke noget mere givende end at få et barn. Det er som om, at alt i ens liv for mere mening, når man passer sit eget barn. Dog kan det hurtigt blive meget tid, som ens barn kræver sammen med arbejde og hjemmet. Det betyder for mange par, at der begynder at komme meget hverdag i deres forhold. Her kan du læse, hvordan du holder romantikken levende. 

silhuet af par

Lav tid til hinanden 

Når man får et barn sammen og stadig har arbejde eller studier, kan det være svært at finde tid til hinanden. Romantikken bliver lagt til siden for noget, som kræver mindre energi og tid. Hvis du kan genkende det, så har du måske overvejet, hvad man kan gøre ved det. Det nemmeste er at lave tid til hinanden. At I bruger tiden på at nyde hinandens selskab, når jeres barn sover, eller finder en babysitter, så I kan have en hyggelig aften til jer selv. Det behøver ikke at være tit, men det kan gøre en kæmpe forskel, at I nogle gange har mere tid sammen. 

Hold gnisten levende i soveværelset 

Der er ingen tvivl om, at sex er vigtigt i et forhold. Det er en måde at være intime med hinanden på en helt anden måde. Efter man har fået første barn, begynder mange par at bruge mindre tid i sengen. Pikant undertøj er en flot og sexet overraskelse, som din partner vil være vild med, når I er alene i soveværelset.

Giv hinanden overraskelser

Det kan betyde meget at vise, at man tænker på hinanden, selvom man har travlt. Det kan man gøre med søde ord, men man kan også sagtens bruge små overraskelser. Det kan være at købe deres yndlingssnack, når du er ude at handle, når du ikke har så meget tid. Hvis du gerne give en større overraskelse, kan du sørge for at have en lækker middag klar, når de kommer hjem fra arbejde. Det vil uden tvivl gøre din partner glad, og det giver jer mulighed for at gå ned i gear og nyde hinandens selskab. 

Kommentarer er lukket.