Sådan arrangerer du den perfekte barnedåb

Barnedåben er den første fest, som du skal holde som forældre. Det lægger en del pres på, og det hele skal gerne være perfekt. Men hvordan opnår du lige at arrangere den perfekte barnedåb? Netop det kan du læse meget mere om lige her.

døbefond

Begynd at planlægge tidligt

Først og fremmest handler det om at planlægge tidligt. Så snart barnet er født, træder du ind i en rolle som forældre og pludselig er der ikke tid til noget som helst. Derfor giver det mening at begynde at planlægge barnedåben allerede inden barnet er kommet til verden.

Hvis du gerne vil holde en fest i farverne, der matcher kønnet, så gør det selvfølgelig, at du bliver nødt til at planlægge dobbelt farveskema, men hvis du vejer det op imod at skulle planlægge en hel fest, mens du står med et nyfødt barn, så giver det god mening. Du kan også altid vælge at gå med en kønsneutral farve og på den måde komme udenom dette problem.

Få så meget hjælp som overhovedet muligt

Når det kommer til at planlægge barnedåben, så giver det god mening at få så meget hjælp som overhovedet muligt til projektet. Dine forældre og din partners forældre vil garanteret gerne træde til og hjælpe, hvor de kan – om ikke andet, så kan de være gode at sparre med. 

Derudover giver det også mening at leje dit service for eksempel fremfor at skulle ud og købe en masse, så du har nok. Når du står med et nyfødt barn – eller i tiden op til – så bruger du rigtigt mange penge på udstyr, som du af gode grunde ikke har haft brug for før. Derfor er kontoen måske ved at være lidt slidt. Læs mere om serviceudlejning her, hvis du også kan se at det giver mening.

Sæt penge til side tidligt

Som sagt er det ikke nødvendigvis penge til en barnedåb, der er mest af, når du venter barn eller lige har født. Det er dog kun tilfældet, hvis du har sørget for at spare op inden. 

Når du stifter familie, så er det altid vigtigt at have en opsparing. Der kommer nemlig til at være flere arrangementer, der kræver lidt mere end det, der normalt er tilovers, når de månedlige udgifter er betalt – blandt andet en barnedåb, men også konfirmationer, studenterfester, store fødselsdage og meget andet. 

Det giver også god mening at lave et stramt budget for din fest, så du ved præcis hvor meget, du ender med at betale for arrangementet.

Kommentarer er lukket.