Giv den kommende mor en pakkekalender til baby

Kender du en kommende mor, og er du i tvivl om, hvad du skal give hende? Så har du her den perfekte ide, en pakkekalender til den kommende baby. Pakkekalendere er noget nærmest alle familie bruger, og specielt er det jo de små, der har mest glæde af dem. Derfor kan man lige så godt finde en, når de er helt små.

pakker

Hyggelig pakkekalender til baby

Selvom en baby nok ikke helt kan forstå, hvad en pakkekalender er, hvad en gave betyder og hele konceptet i en pakkekalender, er det stadig en rigtig hyggelig ting at have. Siden at mange familier har pakkekalendere til deres børn, er det ikke en helt dum ide at have en til den lille baby.

En pakkekalender til en lille baby, behøver jo ikke indeholder det helt store og dyre. Der skal ikke meget til at imponere et barn, faktisk kan et lille stykke slik eller et lille legetøj være nok. Derfor kan man altså sagtens give den kommende mor en kalender til babyen. Der er masser af ting, man kan give en lille baby i en pakkekalender.

Hvilken pakkekalender er perfekt til babyen?

Der findes rigtig mange pakkekalendere. Der er blandt andet fine pakkekalender, hvor der hænger lommer på en snor. Hver lomme har en dato på, og i lommen kan man lægge pakken til den rigtige dato. Derudover er der også pakkekalendere, som ikke er på snore. Man kan også bare sagtens bare pakke gaverne ind og derefter skrive datoer på, man behøver ikke at have lommer at putte det i, men det er selvfølgelig hyggeligt og pynter lidt.

En pakkekalender til en baby, skal selvfølgelig være med ting, en baby vil have. Det kan måske også indeholde ting til moren, som hun kan bruge til babyen. Mest af alt, skal det dog handle om, hvad babyen kan bruge og blive underholdt af.

Så hvad kan man egentlig give i gave til en baby? For det første findes der tonsvis af legetøj til babyer. Figurer, kuglebane, bamser, nusseklude, togsæt, rangle, stabelpyramide og meget mere. Det er bestemt ikke fordi, der ikke er noget at vælge imellem. En fin sut er også en god ide. Hvis gaven mere er til moren, kan man jo blandt andet give en fin sutteflaske.

Det gode ved en pakkekalender er, at man kan give en masse forskellige ting. Dermed kan man være ret sikker på, at mindst en af tingene, nok skal blive brugt med glæde. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil bruge på hver gave, og du kan måske vælge at nogle af gaverne er dyrere og større end andre, som for eksempel på den 24. Derfor er en pakkekalender til den kommende baby en fantastisk ide.

Kommentarer er lukket.