Nissehuer sikrer dit barn en glad jul

Julen er en skøn tid, hvor alle børn er glade og alle voksne også er glade, samtidig med at de har travlt. Der er meget, der skal være styr på, for man vil jo gerne give sine børn den bedste jul. Et skridt på vejen kan være at forære dem en nissehue; det vil nemlig betyde noget helt specielt.

Barn med nissehue

Når julen står for døren…

Når julen står for døren skal familien samles til samvær, leg, sjov og lækker mad. Man finder og pynter et juletræ i fællesskab, gaverne bliver lagt under træet, man ser juleshows sammen, laver mad sammen, dækker bord sammen, og alting bliver pludselig forvandlet til en sand hyggestund. Det giver god mening, at alle nyder julen, fordi normalt ville man jo have lidt for travlt til at gøre alt det sammen. Derfor handler julen også om at nyde de ting, vi ikke altid har mulighed for at nyde i hverdagen, så vi kan sætte pris på fællesskabet og familien.

Nissehuer er sjove

Hvis du vil gøre julen til noget helt særligt for dit barn, skal du købe dem en nissehue. Nissehuer er nemlig sjove, og især mindre børn kan godt lide at have dem på stort set hele december, hvis du lader dem. De går gerne i børnehave og skole med dem på, fordi huen er et symbol på deres yndlingshøjtid. Derudover kan huen også godt varme ørerne og hovedet lidt under Danmarks kolde vintervejr. Børnene vil nemt kunne finde på lege sammen, når de alle har nissehuer på, og det vil alt i alt være med til at forbedre deres december.

Julens magi

Nissehuer er jo også en del af julens magi. Hvis dine børn tror på julemanden, vil de garanteret synes, at det er sejt med en nissehue. På den måde kan de føle sig lidt tættere på magien, og næsten som en af julemandens nisser. Hvis du har lyst, kan du jo begynde at skrive breve til dem fra julemanden, og sende dem på små missioner som var de hans nisser. Det kan være missioner, hvor de skal hjælpe i huset, hvor de skal finde ud af, hvor meget kanel er den rette mængde til risengrød, hvor de skal tælle, hvor mange nissehuer de ser på en dag, og andre sjove småting. Det kan gøre julemåneden til noget helt og aldeles magisk.

God jul

Julen varer længe, koster mange penge, men en nissehue koster faktisk ikke særlig meget. Det er en lille pris at betale for den store værdi, den vil have for dine børn. Måske kan de endda få forskellige nissehuer, så de har deres helt egen, som de kan bruge hvert år? Det er en af mange måder at gøre julen endnu mere magisk på.

Kommentarer er lukket.