Naturlig hudpleje til børneeksem

Dette indhold er sponsoreret

Børneeksem er en uvelkommen hudlidelse, der plager mellem 15-20% af børn og unge i Danmark. Det er forskelligt, i hvor høj grad lidelsen viser sig på huden af den plagede, men som regel oplever de fleste lidelsen i form af rødme, irritation og udslæt. Lidelsen medfører derfor også en masse ubehag og gener, vi ønsker, at vores børn skal være foruden. Derfor er PHARMA Cobalamin udviklet til at pleje børneeksem med en naturlig hudpleje, der både hjælper barnet med det samme og på længere sigt. 

Virker både lindrende og forebyggende

PHARMA Cobalamins creme mod børneeksem er udviklet med ingredienser som vitaminer og B12, der virker både lindrende og forebyggende på barnets hud. Samtidig kan B12 klinisk dokumenteret effekt imod børneeksem og andre atopiske lidelser, hvilket gør den til et oplagt middel imod den plagende hudlidelse. Den kølige, fugtgivende creme mildner symptomer som irritation og kløe, samtidig med at cremen går ind og styrker barnets huds naturlige immunforsvar, så huden er bedre forberedt på andre uvelkomne hudsygdomme og lidelser. Ved at stilne symptomerne, sikres det samtidig, at barnet undgår at kradse hul på huden i frustration og ubehag, og dermed forværre og sprede eksem eller andre gener. Derfor vil cremen også være behjælpelig til at undgå, at barnet får ar eller sår som følge af hudlidelsen. 

Naturlig hudpleje hele vejen

Cremen er fremstillet uden parfume og farvestoffer, så den er anvendelig for alle hudtyper. Derudover er cremen danskproduceret og 100% vegansk, så du med god samvittighed kan lægge den i kurven. De naturlige ingredienser er derfor effektive overfor kroppens naturlige immunforsvar, og du er derfor sikret en hudpleje, der både virker med det samme, men også på længere sigt. Med dens mange effektive ingredienser kan cremen derfor trygt benyttes på hele kroppen, og derfor også anvendes som en vegansk, naturlig ansigtscreme.

Gør PHARMA Cobalamin til en del af dine faste rutiner

Cremen bør påføres dagligt for at opnå de bedst mulige resultater. Samtidig anbefales det, at cremen anvendes efter bade, da den virker fugtgivende og blødgørende. Dette giver de bedste resultater overfor plagende symptomer, da varme bade har tendens til at udtørre huden yderligere. Du kan derfor trygt give PHARMA Cobalamin en fast plads på din hylde, så du er sikker på at have den til rådighed, hvis dit barn er ramt af, eller skulle rammes af, børneeksem, da cremen blandt andet er udviklet til det kolde, nordiske klima, som kan gøre børneeksem endnu værre.

Kommentarer er lukket.