Kvalitetstid med familien, mens professionelle klarer resten

Der er mange pligter, der medfølger egen bolig. Pligter, der tager tid. Tid, der kunne bruges sammen med jeres børn. Ofte er det en god ide selv at klare gerningerne, og måske inkludere børnene i projekterne. Men nogle gange er det altså helt okay at lade andre tage tørnen. For eksempel den tiltrængte tagrenderensning – så kan I hygge med børnene imens! 

Kærlighed

Mens I er på eventyr…

… Sørger firmaet Grønt & Godt for, at jeres tagrender bliver renset, samtidig med at holde øje med eventuelle huller eller andre skader. Derudover arbejdes kun med kvalitetsudstyr, der sikrer det bedste resultat hos jer, som kunder. Det betyder altså også, at de vil kunne klare arbejdet hurtigere og bedre, end hvis det blev gjort med håndkraft. Når deres job er færdigt, vil de sende billeder af resultatet således, at I ved, I har fået, hvad I betaler for. Det betyder også, at I da blot kan læne jer tilbage og nyde tiden fri!

Tips til oplevelser, I kan lave sammen

Det er ikke fordi en tagrensning varer en hel dag eller noget. Men nu når I alligevel tager fri fra praktikaliteter, hvorfor så ikke nyde det et-hundrede procent? Der er nemlig mange sjove ting, I kan udforske sammen med jeres børn. 

I hjemmet:

  • Se en god film, mens I popper popcorn, har købt slik, frugt eller is, og I pakker jer ind i dyner, tæpper og puder
  • Byg en hule ud af kasser, stole, småborde eller andre geniale ting. Tildæk dem med tæpper, pynt med lyskæde og al mulig anden hygge
  • Bag boller eller kage, der sker ganske enkelt noget magisk, når I står i køkkenet sammen – også er det lærerigt for de små
  • Tegn, klip og være kreative!

Udenfor hjemmet:

  • Tag i biffen, måske der er nye film, I hellere vil se end dem, I har eller kan streame hjemmefra
  • Tag på cafe og nyd et godt måltid, så kan I rigtigt hyggesnakke
  • Vær aktive, det vil børnene elske – måske på rulleskøjter eller i skøjtehallen, i hoppeland eller sommerland, måske en zoo?

Kvalitetstid over pligttid

Der er så mange gode ting, I kan lave og opleve sammen, som ligger udenfor de kedelige, hverdagslige pligter. Nogle gange er det bare det værd at lade andre gøre arbejdet. Så kan familien i stedet rykke tættere sammen, og få flere gode oplevelser og minder med i bagagen. 

Kommentarer er lukket.