Køb børnenes julegaver på Black Friday

Vil du også gerne forkæle dine børn denne jul? Hvorfor ikke købe deres julegaver den 27. november i år på Black Friday? På den måde kan du spare penge og derved have råd til flere eller dyrere gaver til dine kære små.

Få mere for pengene

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving i Amerika – hvilket vil sige fjerde fredag i november. De seneste år har de fleste store detailhandelsbutikker i Danmark også holdt Black Friday, og derfor er der også i Danmarks fysiske- og onlinebutikker mange gode tilbud, så man kan få mere for pengene. Du kan læse mere om Black Friday her.

Gaveideer til en baby

Vil du gerne give barnet i dit liv en gave, som helst ikke skal ende i bunken af ubrugt legetøj? Naturligvis skal gaven være en, som passer til barnets alder, niveau og interesser. Alligevel er det at give gaver til et barn noget af det bedste i verden, da de næsten altid bliver overlykkelige af den ting, du har købt til dem.

Hvis du skal finde en jule- eller fødselsdagsgave til en baby på 0 eller 1 år, kan du gå rigtig mange veje. Børn under 2 år er ikke bevidste om, hvad gaver er, og de føler sig ikke snydt af ikke at få det store. Oftest kan de faktisk ikke rumme at få alt for mange ting på en gang. Derfor kan det med babyer være en god ide kun at give dem en lille ting, så de ikke bliver overstimuleret. Derfor kan det være en god ide at finde en ting under Black Friday, hvor du evt. kan give forældrene de penge, du har sparet, så de f.eks. kan sætte dem ind på barnets børneopsparing.

Gaveideer til de lidt ældre børn

Hvis det barn, du skal købe gave til, er omkring 4-5 år, begynder de her virkelig at være fyldt med energi. Derfor er gaver, som udfordrer barnets motorik en god ide. I denne alder er børnene blevet sikre på deres ben, og barnet løber sikkert rundt hele dagen i børnehaven eller derhjemme.

Nogle gaveideer til denne alder er f.eks. en cykel, en trampolin eller nogle haveredskaber i børnestørrelse. Cyklen og trampolinen kan hjælpe barnet med at komme ud med en masse overskydende energi, hvor haveredskaberne kan hjælpe barnet motoriske og sociale egenskaber, da forælderen her kan snakke med barnet, mens de hygger sammen i haven til foråret. Oftest er disse motoriske gaver i den dyrere ende, hvilket vil være en god investering under Black Friday, så du kan få dem på tilbud og derved spare lidt penge.

Hvis barnet er omkring teenagealderen kan et brætspil, en fjernstyret bil eller en drone være et hit, da de kan være lidt mere udfordrende for barnet. Dertil kan disse både nydes med barnets venner eller med familie. Uanset hvad er der dømt mange timers sjov. Disse ting er ofte også i den dyre ende, så her kan det også være en god ide at tjekke de diverse Black Friday tilbud ud, så du kan få varerne til den bedste pris.

Kommentarer er lukket.