Familieudvidelse og på jagt efter 2-plans huse?

Det giver sig selv, at med familieudvidelse øges behovet for mere plads. Med tiden skal der skal være mulighed for at være mange samlet, men også at kunne trække sig, hvis trangen melder sig. Sagt med andre ord, er det her, jagten efter to-plans huse melder sig – men det kan være svært at finde det rette hjem til jeres familie.

Søskende leger indenfor

Hvorfor bygge selv?

Først og fremmest fordi, det kan være svært at finde et allerede bygget drømmehus – især hvis drømmen har eksisteret længe. Mange har et billede af, hvordan deres hjem skal se ud. Det er familiens tryghed og samlingspunkt således, at det er super vigtigt, at kravene efterleves – helst uden for mange kompromisser. Derfor kan det være en god ide at bygge selv. Det vil medføre en række fordele for jer: 

  • Huset skræddersyes med hensyn til jeres drømme, forventninger og økonomi
  • Der er ingen skavanker fra dem, der har boet der før 
  • I, også børnene, er inden over hele tiden, så det ikke blot er jeres hus på papiret, men helt fra grunden 

Børnene vil uden tvivl fortælle stolt i børnehaven eller i skolen, at de faktisk har været med til at lave jeres hjem. En sød historie, som ikke blot vil følge jer, men også huset til evig tid. 

To-plans hus, bygget af træ

Det lyder næsten som Pippi Langstrømpes Villa Villekulla – bare moderne, nyt og endnu bedre. Et to-plans hjem vil garantere plads nok til ikke kun familien, men også alle jeres elskede ting. I vil kunne rumme gæster og samtidigt have et tilflugtssted, ikke hvis, men når det er nødvendigt. Børnene bliver jo teenagere på et tidspunkt. Et hjem med plads til nærvær, med rum til både gæst- og individuelfrihed vil sikre en hel fantastisk barn- og ungdom, egentligt familieliv generelt. Derudover er træhuse så charmerede, fordi de viser, vi er i norden – hvilket murstensboliger udtrykker for lidt. Træ som materiale er både hyggeligt og elegant, hvilket oftest har været anvendt i Danmark som sommerhuse. Men en hel-års bolig kan sagtens og bør bære det noget oftere! Selvom hverdagen tit munder ud i praktikaliteter og plads, behøver hjemmet ikke kun at besidde de ting. Hvorfor ikke pifte det op med lidt ekstra hygge og elegance? Sagt med andre ord: det rette to-plans hus for jer kan meget vel være et nybygget hus af træ. Charmerende og samtidig rummeligt!

Kommentarer er lukket.