Sådan laver du en professionel manicure derhjemme

Elsker du at få lavet negle, men synes at det er for dyrt at få det lavet hos professionelle hele tiden? Så kan du overveje at begynde på at give dig selv en manicure ligesom de professionelle gør – bare derhjemme. Det er meget billigere, og du behøver ikke at bestille tid til det. Det handler bare om at vide, hvordan man skal gøre. 

Du kan læse videre her for at lære, hvordan de professionelle laver en god manicure. 

manicure

Prepping af neglen 

Det første du skal gøre, er at preppe neglen til at få lagt en flot neglelak. Det gør du blandt andet ved at fjerne rester af gammel neglelak. Her kan du bruge en neglelak fjerner, eller du kan bruge nail wipes. Nail wipes kan også bruges til at fjerne et overskud af olie på dine negle, hvilket er nødvendigt at gøre inden du lægger neglelakken på. 

Du kan finde NAIL WIPES 500 STK her. 

Efter du har fjernet olien og resterne, så er det på tide at file dine negle. Her skal du beslutte dig for, hvilken længde og form dine negle skal have. Det kommer helt an på, hvilket look du ønsker. Læg gerne dine fingre i blød, inden du går i gang med at file dine negle. Så sikrer du, at der ikke kommer alt for skarpe kanter. 

Lægning af neglelakken 

Hvis du vil sikre, at din neglelak holder, så er det nødvendigt at lægge en base coat først. Base coaten beskytter dine negle og neglelakken.

Bagefter handler det bare om at vælge den rigtige neglelak. Vælg om du skal bare lægge en farve eller om du skal lave et mere avanceret og kunstnerisk udtryk. Når du har lagt første lag af neglelakken, så lad den tørre helt, før du lægger næste lag. Læg gerne to lag og så lad dem tørre, inden du lægger top coat på. Top coat er med til at fuldende looket og beskyttelsen af dine negle. Når du har lagt top coat på, så er der god beskyttelse for dine negle, så de forhåbentlig kan holde længere tid.

Kommentarer er lukket.