Hjælp børnene under skilsmissen – brug en advokat

Hvis I står i den ærgerlige situation, at I skal skilles, så rammer det altid endnu hårdere, hvis der også er børn indblandet. Der er i forvejen mange følelser i spil hos forældrene, og det er ikke altid at hensynet i børnene er videre rationelt, når følelserne tager over.

Heller ikke selvom begge parter forsøger at gøre deres allerbedste, for at gøre situation så nem for børnene som overhovedet muligt. Men hvordan finder man en fornuftig løsning, som tilgodeser alle og især børnene? Det kan være en god investering at få professionel hjælp til situationen.

Advokat hjælp for børnenes skyld

Det kan, for børnenes skyld, være en rigtig god idé at få hjælp fra en advokat, gerne en god og børnevenlig en, som primært har barnet i fokus. En oplagt mulighed vil være at indhente 3 gode tilbud fra forskellige advokater. Det er nemlig vigtigt at I er trygge ved den I vælger, og at I har kemi med personen.

Det er trods alt nogle meget vigtige beslutninger, som skal træffes på vegne af jeres børn, som på ingen måde ønsker den opståede situation. En advokat kan hjælpe med at finde gode løsninger, der tilgodeser barnet.

Skilsmisse er ikke børnenes valg

En skilsmisse er næppe børnenes valg. De ønsker som oftest at bevare deres familie samlet. Af og til bliver det dog alligevel nødvendigt for forældrene at bringe deres børn ud i så stor en krise, som en skilsmisse medfører for dem.

Derfor er det yderst vigtigt, at man som forældre altid har fokus på at gøre det så uproblematisk for børnene som overhovedet muligt. Inddrag også andre voksne omkring barnet, institution, skole osv., så barnet også har andre voksne end forældrene at gå til, hvis det for behov for ekstra støtte, trøst eller samtale.

Når løsningen er fundet

Når I har fundet den ordning, som passer jer hver især, så er det om at finde rytmen i jeres nye liv. Børnene skal vænne sig til at I ikke længere er samlet under et tag, og de har måske endda nu to forskellige hvem, som de skal frem og tilbage til.

Det tager tid at vænne sig til, så støt dem godt undervejs. Med tiden skal de nok finde ud af deres nye rammer og nye situation. Nu skal hverdagen opbygges igen i et stille og roligt tempo, hvor alle kan følge med.

Kommentarer er lukket.