Her er fordelene ved at holde barnedåb i et telt

Den dag, jeres lille guldklump skal døbes, er en helt speciel dag. En dag, som er fyldt med smil, kærlighed, balloner og nuttet bordpynt. Vigtigst af alt er, at det er en dag, I deler med familie og venner. Til barnedåben vil man typisk gerne samle en stor flok familie og venner for at dele den specielle dag – og måske er det for nogle endda første mulighed for at hilse på det nye medlem af familien. Men hvordan får I plads til så mange mennesker?

Den oplagte mulighed er at leje et forsamlingshus eller festlokale, hvis I har mulighed for det. I kunne dog også gå den mere atypiske vej og holde festen i et telt. Der er nemlig flere fordele ved at rykke festen udenfor.

Plads til mange gæster

Den første oplagte fordel er, at der er plads til mange gæster i et telt. I selskabslokaler er der regler for, hvor mange mennesker der må være i lokalet. Den bekymring slipper I for ved at holde festen i et telt – her kan I selv vælge et telt i passende størrelse og vurdere, hvor mange gæster der er plads til. Det er nemt at finde forskellige partytelte på nettet, som kan danne rammerne for en god fest med rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Nemt at indrette og pynte

Selskabslokaler kan være svære at indrette på lige præcis den måde, I ønsker. Måske er der en dum opdeling af rummet, som gør det umuligt at lave en pæn bordopstilling, eller måske passer farven på væggene ikke ind i de farver, I gerne vil pynte op med. Når I holder festen i et telt, er der frit slag i forhold til, hvordan borde og stole skal stå. Det rene og rå udtryk i et telt skaber også god mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen, fordi der ikke er forstyrrende elementer, som I skal tage hensyn til. Det er derfor nemt at få et tematiseret eller ensartet udtryk ved at pynte teltet lige, som I har lyst til.

Festen foregår i hjemlige omgivelser

En fest i et telt er typisk lig med hjemlige omgivelser. Det kan skabe tryghed og bedre overblik, at barnedåben foregår i vante omgivelser. I skal ikke tænke på, om I nu fik slæbt alt det nødvendige med over til festlokalet, for alting vil være inden for rækkevidde. Der er også en anden og mere hyggelig stemning over at sidde lige ude i haven fremfor i et tætpakket festlokale, hvor luften også hurtigt bliver tæt.

Det er også en fordel for festens midtpunkt at være i vante omgivelser. Jeres lille barn er trods alt stadig nybegynder i livet, så hvis der bliver behov for en pause eller en lur, er der ikke langt til barnets egen seng.

Mulighed for at opvarme teltet

Hvis barnedåben foregår i en af de koldere måneder på året, er en fest i et telt bestemt ikke udelukket. I kan leje eller købe varmelamper eller varmekanoner, som sørger for, at jeres gæster ikke sidder og klaprer tænder.

Der er altså mange fordele ved at holde barnedåb i et telt, så det er bare med at springe ud i projektet.

Kommentarer er lukket.