Guide: Frisk væggene op på børneværelset

Børneværelset er et af de rum, som er sjovest og hyggeligst at indrette, da man kan kombinere en masse forskellige farver og motiver uden at komme helt galt afsted. Jo flere farver og detaljer, desto bedre.

Du skal først og fremmest bestemme dig for, hvilken form for vægpynt du vil købe til dit barns værelse. Det er vigtigt, at du er knivskarp, når det kommer til valg af vægpynt, da ikke alt pynt er lige pænt eller nemt at montere. Guiden er skrevet til dig, som gerne vil friske væggene op på børneværelset.

Tag dit barn med på shopping

Det er altid en god idé at inddrage sit barn i indretningen, da man trods alt gerne vil opfylde sit barns behov. Derfor kan du med fordel tage dit barn med på shopping, så barnet får medindflydelse. Er dit barn ikke interesseret i at deltage i din planlagte shoppingtur, så bør du som minimum spørge barnet til råds, før du svinger kreditkortet.

Har du allerede helt styr på barnets stil og yndlingsfarve, så kan du nok nemmere bestemme dig for, hvad du vil købe til børneværelset.

Gå strategisk til værks

Nu skal man jo passe på, at man ikke gør boligindretning til en større videnskab end højst nødvendigt, men det kan altså være en god idé at gå strategisk til værks. Det første, du skal gøre, er at måle værelset op og i samme ombæring danne dig et overblik over, hvor meget vægplads der er på værelset. Der er jo ingen grund til at bruge mange penge på vægpynt, hvis det viser sig, at der kun er plads til det halve.

Når du har målt værelset op, bør du lægge en plan for, hvad du vil købe på din kommende shoppingtur. Herunder får du nogle konkrete idéer til køb af vægdekoration til børneværelset:

Villavejen.com sælger alle ovennævnte produkter (og mange andre) på deres webshop. Besøg webshoppen, hvis du vil se nærmere på deres store udvalg.

Væk din indre handyman til live

Du behøver ikke at være uddannet håndværker for at sætte vægpynt op på dit barns værelse. Det er nemlig en opgave, som alle og enhver kan løse uanset profession. Det kræver blot, at du vækker din indre handyman til live. Meget af det vægpynt du kan købe til børneværelset er udstyret med selvklæbende tape, så du kan faktisk helt slippe for at finde boremaskinen frem.

Tager du sagen i egen hånd, så tag dig den tid du skal bruge, bevar koncentrationen og gå ikke på kompromis. Få evt. godkendt arbejdet af dit barn eller ægtefælle. Det er eksempelvis vigtigt, at tingene hænger helt lige og ikke hænger alt for tæt. Derfor vil det være hensigtsmæssigt for dig at udføre arbejdet en dag, hvor du ikke har en masse planer og dermed har god tid til at fordybe dig i arbejdet. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få udrettet på én eftermiddag, hvis du koncentrerer dig og ikke spilder tiden.

Der er ikke så meget andet at gøre end at ønske dig god arbejdslyst.

Kommentarer er lukket.