Gør plads til din guldklump i soveværelset

Et soveværelse med plads til både forældre og børn kan godt gå hen at blive småt. Derfor handler det naturligvis om, at man formår at udnytte pladsen på bedst mulig vis. Vi har herunder forsøgt at komme med nogle af vores bedste tips og tricks til, hvordan du formår at gøre plads til din guldklump i soveværelset. Der er nemlig et hav af praktiske tiltag, som du vil kunne benytte dig af i bestræbelserne på at finde mere plads til dit barn.

Bedrollers er genialt til opbevaring under sengen

Hvis du endnu ikke gør brug af bedrollers, så er det på høje tid. Du har uden tvivl set dem før, men måske ikke overvejet, at de kunne benyttes i dit hjem. Disse gennemsigtige kasser køres nemt ind under sengen, og der er dermed mulighed for at udnytte den plads, som normalvis vil stå tom og samle støv.

Bedrollers koster ikke alverden, og du har endvidere mulighed for at købe dem i de fleste fysiske butikker. Start eventuelt ud med at købe et par stykker og se, hvor mange der reelt set er brug for. Du vil hurtigt blive overrasket over, hvor mange ting der kan gemmes væk under sengen.

Sengerammen kan have stor betydning

Når vi er i gang med at tale om god opbevaring ved og under sengen, så kan man ikke komme udenom, at den rigtige sengeramme er uhyre vigtig. Der findes et hav af forskellige sengerammer, og da de ofte er lavet af forskellige materialer, kan det være svært at vurdere, hvilken ramme til sengen der passer bedst til dit barns soveværelse.

Du kan se sengerammer her, som uden tvivl lever op til de forventninger, du måtte have til dem. Derudover er prisen her skruet i bund, så der er mulighed for at gøre et fantastisk køb.

Gør brug af reoler og hylder

Reoler og hylder er fantastiske til at gemme sager væk. Har din lille guldklump en masse børnelegetøj, så kan det være rart og pladsbesparende at gemme legetøjet væk i reoler og hylder. Disse koster derudover ej heller en formue, og er en fantastisk måde at få frigivet noget plads på i børneværelset.

Kommentarer er lukket.