Gode grunde til at foretage et forældrekøb

Alle forældre vil gerne give deres barn den bedste start på livet. Derfor bliver der givet støtte og hjælp til børnene hele vejen gennem deres barndom og teenageår.Når det kommer til at sætte børnene fri, således at de kan stå på egne ben, så kan man som forælder også hjælpe dem godt på vej gennem et forældrekøb af bolig, og det kan endda vise sig at være en rigtig god investering for dig som forælder også.

Derfor får du her to gode grunde til, hvorfor forældrekøb er en virkelig god ide.

Rimelig husleje og tid til studier

De fleste forældrekøb finder sted, når det unge menneske skal flytte ud og påbegynde et studie. Her er der en masse økonomiske fordele for det unge menneske ved netop et forældrekøb.

For det første, så vil huslejen være rimelig, og der vil være mulighed for boligsikring. Denne mulighed for boligsikring ville ikke være til stede, hvis barnet selv havde købt lejligheden. Dette ekstra råderum i økonomien, som er skabt af en rimelig husleje og boligsikring, giver det unge menneske den optimale mulighed for at fokusere sin tid og energi på sit studie.

Alt i alt kan du altså investere i dit barns fremtid ved at investere i et forældrekøb.

Det kan være en god investering

Alt efter hvordan boligmarkedet udvikler sig, og hvor mange værelser der bliver lejet ud, så kan denne type af investering vise sig at være yderst lukrativ.

Når boligen engang skal sælges, så kan man vælge at sælge den til en tredjepart, men man kan også vælge at sælge til sit barn. Hvis man vælger at sælge til barnet, så er det tilladt at sælge boligen til 15 % under vurderingen.

Hvis du vil læse mere om dette, så besøg foraeldrekoebsguiden.dk.

Kommentarer er lukket.