Anskaf en amme BH og mærk fordelene

Er du højgravid eller under amning, og har du ofte fumlet med en irriterende og besværlig BH? Kan det måske endda forhindre dig i at udføre proceduren? Så kan det være en fordel at anskaffe en amme BH. De er lette at åbne, så den lille har ligeså let adgang, når sulten eller behovet for nærhed trænger sig lidt på. Super godt for både mor og barn.

amning og nærvær

Hvorfor vægte amning højere?

Først og fremmest skal det siges, at nogen kvinder desværre ikke selv kan amme, og andre kvinder vælger det fra af forskellige årsager. Begge situationer bør og skal altid accepteres. Den gode mor defineres ikke kun ud fra amning eller ej, men ud fra mange andre kvaliteter i det store perspektiv – og heldigvis for det. Mælkeerstatning er her for en grund og er et godt alternativ, hvis ønsket. 

Med det sagt, tyder forskning på, at amning kommer med en masse helt fantastiske fordele – og naturligvis lidt på de nybagte forældres pengepung. Amning er nemlig ganske gratis, hvilket langt de fleste ikke kan stå for, men er også meget mere end det. Det er nemlig også super sundt for barnet både psykisk og fysisk lige nu, samt på længere sigt.

  • Modermælk kan forebygge astma, allergier, diarré, mellemørebetændelse, luftvejsinfektioner og meget mere
  • Modermælk kan, på den lange bane, også mindske risikoen for diabetes, fedme og leukæmi – samt endda forebygge brystkræft hos den ammende moder
  • Modermælk lader til at påvirke hjernen og bidrage til en højere IQ samt et bedre syn
  • Det giver en hel særlig tryghed og tilknytning mellem mor og barn, ekstremt vigtigt for din lille babys glæde

Hvad inkluderer en god amme BH? 

En god amme BH er ligeså udefinérbar, som hvis alle kvinders personligheder i en boks. Det er altså stort set umuligt, at definere. Ligeså mange kvinder, som der er, ligeså mange forskellige krav er der til en BH. Heldigvis kommer amme-varianten derfor med mange forskellige udtryk og designs. Nogle med bøjle, nogle uden. Nogle med ekstra indlæg, andre uden. You name it. Det vigtigste er blot, at du finder dig godt tilpas, når du har den på og skal amme den lille. 

Prøv dig frem og omfavn din nye identitet 

Prøv dig frem og udforsk de mange varianter. Det er som at finde og omfavne sin nye kvindelige identitet, og det kan faktisk være meget sjovt. Desuden kommer det med den ekstra fordel, at det aldrig igen behøver at være irriterende eller besværligt, når dit barn vil ammes lige nu og her. Gem de fancy BH’er væk for en stund og invester i et hold nye, gode venner. Du vil hurtigt kunne mærke fordelene vælte ind over dig. 

Kommentarer er lukket.