Giv dit barn oplevelser for livet

Vi ønsker alle at kunne gøre noget ekstraordinært for vores børn.

At se sit glade barn smile og stråle af lykke er en af de absolut bedste følelser, man som forælder kan have. Det er dog ikke altid lige nemt, for det kan kræve økonomiske midler at give sit barn oplevelser for livet, hvorfor det kan være svært for familier, hvor der er et pres på likviderne. Det skal dog ikke afholde nogen fra at give børn – uanset kår – oplevelser for livet. Oplevelser behøver nemlig ikke altid koste en formue.

Uanset om I er økonomisk godt stillet i hjemmet, eller om der er pres på finanserne, så vil I kunne finde inspiration i denne artikel til den næste familiære aktivitet til ære for jeres barn.

Lad dit barn opleve et legeland

Siden årtusindeskiftet er der dukket flere og flere legelande op rundt om i Danmark.

Legelande er kendt som værende store lokaler / haller med masser af aktiviteter for børn i mere eller mindre alle aldre. Alt fra hoppepuder til gokarts er ofte at finde i legelande, og derfor er det et perfekt sted for dit barn at finde nye legekammerater.

Legeland koster ikke specielt meget i entré; typisk kun omkring 100 kr. pr. barn. Voksne, der følger med barnet, kan som regel komme ind gratis. Men pas på, det kan være svært at holde sig fra alle de sjove aktiviteter.

Forlystelsesparker med fokus på de mindre

Har du et barn, der er vild med sus og vind i håret, så kan en forlystelsespark uden tvivl bringe smilet frem. Der findes flere forlystelsesparker, hvor det primære fokus er på børnene. Legoland er et godt eksempel på en forlystelsespark, hvor dit barn uden tvivl vil føle sig hjemme. Se blandt andet nyhederne i Legoland anno 2018 herunder:

Forlystelsesparker er dog i den dyre ende af aktiviteter, da man som hovedregel skal betale entré for alle personer. Skulle det knibe med finanserne, så kan et midlertidigt lån være en løsning. Et sådan lån bør dog kun optages, hvis du har sat dig godt ind i, hvad omkostningerne og løbeperioden løber op i (kilde).

I kan også tage en tur sydpå, hvis I som familie trænger til at komme lidt væk hjemmefra. I skal dog være forberedt på, at I muligvis kan blive ramt af en flyforsinkelse. Der sker generelt mange forsinkelser i skoleferierne grundet de mange afgange. Læs mere om det her på siden.

Kombiner læring og underholdning

Er I bosat i eller tæt på landets hovedstad, så er Planetariet et must-see. Her bliver læring til sjov og leg, og efter en dag vil dit barn have fået så mange nye indtryk, at nattesøvnen i højeste grad er sikret. Planetariet formår at formidle svære emner på en sådan måde, at det er forståeligt for selv de mindste.

Priserne for entré ligger på omkring 99-160 kr. afhængig af, om man er barn eller voksen. Der er derudover rabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Kommentarer er lukket.