Gaveidéer til barnets 1-års fødselsdag

Betalt indlæg

Hvad køber man lige til et barn, der fylder 1 år? Skal de have tøj, som de alligevel vokser fra om to uger, skal de have bamser eller måske legetøj? Det er et kæmpe spørgsmål for mange, og i disse tider, hvor man skal være varsom med at vælge noget legetøj, der indeholder skadelige stoffer, kan det være ekstra svært.

For at hjælpe dig på vej til den rette beslutning om en gave til 1-års fødselsdagen, har vi her samlet lidt gode forslag til, hvad du kan købe.

Legetøj til 1 årige

Den helt oplagte gave til barnet er naturligvis legetøj. Der findes heldigvis en verden af legetøj til 1 årige, hvorfor det ikke bør være den største udfordring. Legetøj har den fantastiske funktion, at det er med til at udvikle barnets kognitive intelligens, deres motorik og meget mere.

Hvis du kan finde noget babylegetøj, der samtidig er sjovt at lege med, er det en oplagt gaveidé. Det kan eksempelvis være et klassisk hammerbræt, et bidedyr, som ikke er skadeligt for barnet, en rangle eller måske en gåvogn eller en scooter.

Mulighederne er mange, så det er bare med at vælge. Ved du allerede nu, at det skal være legetøj? Find legetøj til 1 årige her.

Bamser er ofte et hit

For mange børn er bamser noget af det vigtigste i deres liv. Ofte er de helt op til 10 år, før de siger farvel til den sidste bamse i sengen. Det skyldes den tryghed og den blødhed, som følger med en dejlig bamse. Mange af de bamser, der hænger ved helt indtil sidste sekund, er dem som barnet er vokset op med, og som de selv har delt mange stunder med.

De har leget sammen, de har sovet sammen og måske har de gået ture sammen. Derfor kan det være en fantastisk idé at købe en bamse til barnet på dets 1-års fødselsdag – forhåbentlig kommer den til at følge barnet de næste mange år.

Babytøj

Du kan også overveje, om barnet skal have babytøj. Som 1 årig har man endnu svært ved at forstå, at man får gaver, og det er derfor endnu okay, hvis du kommer med en blød gave til barnet – om bare 2 år er det ikke længere sikkert, at det er værdsat.

Man kan få masser af fantastisk babytøj, men der er naturligvis det problem, at det ofte ikke holder længe. Til gengæld kan vi garantere, at forældrene bliver glade for, at det ikke er dem, der skal stå med de fulde omkostninger til konstant at udskifte barnets garderobe.

Kommentarer er lukket.