Flotte servietter til dit festlige bord

Gæsterne er inviteret, dugen er strøget, servicet er linet op, stearinlysene blafrer roligt på bordet, men noget mangler. Har du husket det hele? Servietter er en vigtig detalje for at gøre dit festlige bord fuldendt, og derfor må du endelig huske at lægge de små firkanter på hver tallerken.

Er det blevet tid til at invitere til fest? Køb servietter til dit arrangement, så du er klar til at byde dine gæster velkommen omkring et veldækket bord.

En helium ballon er sjov pynt til din fest

Det er ikke kun servietter, som er med til at gøre dit festlokale til et dejligt rum at være i. Helium balloner til arrangementer tilføjer altid en særlig stemning til en fest, og både børn og voksne lyser op i glade smil, når de ser en knitrende helium ballon.

Hvem drømmer ikke om at have glade gæster? Fra loftet hænger den ene helium ballon efter den anden og får rummet til at emme af god stemning. Her er der brugt tid på detaljerne, det kan alle se, og med det udgangspunkt er der gjort klar til en sjov aften. Det er jo faktisk umuligt ikke at blive glad, når en helium ballon svæver hen over hovedet på dig under middagen.

Servietter er prikken over i’et

Ved du, hvordan du dækker et festligt bord? Det vigtigste er detaljerne. Det er nemlig på den måde, du kan vise dine gæster, du har tænkt over tingene og glædet dig til at invitere dem indenfor til en festlig aften. De rigtige servietter er en af de små detaljer, som kan være afgørende for bordets look.

Du vil hurtigt opdage, at du har mange muligheder for at gøre din borddækning personlig med de rigtige servietter. Skal det være eksklusivt? Stofservietter giver dit bord et elegant og stilfuldt udtryk, men det kan være upraktisk at vaske de mange stofstykker efterfølgende.

Den nemme løsning er derfor at vælge servietter, du kan smide i skraldespanden efter brug. Vælger du nogle i god kvalitet, vil de føles som stof, og dine gæster vil derfor blot tænke, at dit valg af servietter er prikken over i’et.

Skal det være farverigt og sjovt?

Det behøver ikke være kedeligt at dække et flot bord, for med farvede servietter kan du gøre opdækningen livlig og fantasifuld. Er det tid til børnefødselsdag eller nytår? Du kan også vælge servietter med mønstre eller figurer, der passer til lige det arrangement, du har inviteret til.

Kommentarer er lukket.