Find spil til dine børn på JoyBuggy

Når vi er i en tid, hvor digitaliseringen er det nye, var det kun et spørgsmål om tid før, at videospil også fulgte trop. Vi har valgt at følge med tiden, og på JoyBuggy kan du finde vores store arkiv som byder på alt fra de gode gamle, nostalgiske klassikere fra da far var dreng, til de nyeste af de nye spil som knapt er kommet på markedet.

JoyBuggy er ikke blot en digital spilleverandør – vi kan også tilbyde en stor varietet af softwareprodukter, såsom antivirus programmer, Windows styresystemer og endda diverse Office pakker.

Det er, i sin essens, et stort online-marked med fokus på den online – og digitale verden, som samler en bred vifte af tjenester på ét sted. Vi går op i, at vi kan tilbyde et sikkert, lærerigt og børnevenligt online-miljø, som kan akkommodere både dit, og dit barns behov. Vi bestræber os for at holde det så simpelt og i øjenhøjde som muligt, og vi er altid åbne for spørgsmål, kritik og åben kommunikation, som går til at gavne til din, og dit barns oplevelse.

Sådan fungerer JoyBuggy

Det kan virke forvirrende med den bredde vifte af muligheder, der er til at finde på JoyBuggy, men det behøver slet ikke at være særligt forvirrende. Det fungerer sådan, at når du køber, eksempelvis et spil, får du tilsendt en kode som du bruger til at hente dit spil digitalt. Det er nemmere for brugeren, bedre for miljøet og generelt en mere gnidningsfri oplevelse, end at skulle beskæftige sig med fysiske kopier, som man måske alligevel ender med at ridse, eller forlægge.

Det samme gælder med dine software-køb. Du bestiller, og inden for 1-2 sekunder, modtager du en kode som du bruger, når du downloader dit program – og så er det klaret. Ingen grund til unødig venten eller ballade med disketter.

Skulle der opstå problemer, eller du har brug for hjælp, er vi på linjen 24/7 og klar på at svare hver et spørgsmål, du kunne ligge inde med.

Hvad vi kan tilbyde hos JoyBuggy?

På JoyBuggy er vi på altid forkant med de nyeste, og bedste spil på markedet. Vi lægger vægt på kvalitet og bestræber os efter, at kvaliteten altid er den højeste, når det kommer til spil og programmer. Vi kan tilbyde alt fra spil til software-systemer og sågar digitale gavekort, så du selv kan slå dig løs i JoyBuggys digitale univers.

En af de smarte elementer ved, at vores platform er eksklusivt digital er, at du ikke behøver at vente lange leveringsperioder før, du kan spille dit nye yndlingsspil. Når nu har købt din kode, kan du aktivere den med øjeblikkelig virkning, hvilket sørger for en nem og uforstyrret gaming-oplevelse.

Vi stræber efter at tilbyde en autentisk gaming-oplevelse til god pris, hvor man slipper for at bøvle med fysiske diske og manualer. Vi er altid døgnåbne og står til rådighed døgnet rundt hvis der skulle opstå problemer, og kan nås på enten mail, telefon eller for hurtigst muligt svar, på chat.

Kommentarer er lukket.