Find en god familiehund

En hund er menneskets bedste ven. Den er loyal, og dens begejstring over at se sin ejer komme hjem igen kan overbevise de fleste om, at det er på tide at få hund. Hvis man er på udkig efter en mindre hund, kan man overveje en jack russell terrier. Det er en hund, som elsker at være aktiv, og så er den god til børn – læs mere her.

Lille men kvik

En jack russell terrier er en hund, som har bedst af at få noget lydighedstræning, da det er en hund, der har sin egen mening om tingene. Men det vil de fleste mennesker nok i virkeligheden sige om alle hunde, da det er de færreste, som kan lide en uopdragen hund måske lige med bortset fra hundeejeren selv.

En lille hund kan man nemt tage med sig i bussen eller i bilen, for den fylder ikke så meget, og det er en væsentlig fordel. En anden god ting ved en lille hund er, at den ikke virker skræmmende. Er der børn i familien, som har legeaftale med børn, som ikke er vant til hund hjemmefra, kan det være overvældende for disse børn. Har man en stor hund, vil legeaftalerne kunne blive lidt af en opgave for forældrene, som så konstant skal agere mur mellem hunden og børnene, som er på besøg. Det er bare noget, alle parter hurtigt kan blive trætte af.

En jack russell terrier er en hund, som skal have et fysisk aktivt liv. De elsker at bevæge sig, og det er vigtigt for deres trivsel. Mange mennesker drømmer også om et fysisk aktivt liv, men har vanskeligt ved at tage sig sammen. Med en hund er man nødt til at gå ture udenfor, så dette er en oplagt mulighed for regelmæssig motion og masser af frisk luft.

Kommentarer er lukket.