Find de perfekte gaver til din pre teen datter

Er du forældre til en dejlig pige, som nærmer sig teenagealderen? Så har du sikkert allerede fundet ud af, at pre teen piger kan være yderst kræsne, når det gælder gaver. Selvfølgelig bliver de glade for at få gaver, men hvis du skal være sikker på, at gaverne ikke ender bagerst i skabet – eller skal byttes – bør du læse med her.

Eksklusive gaveideer

Som teenager er det vigtigt, at gaver har en vis kvalitet og er brugbare. Du kan ikke længere købe legetøj, men gaverne må heller ikke være for kedelige og voksne. Det skal være noget lige midt imellem, en svær balancegang. Ofte er det en god ide at købe noget fra kategorierne skønhed og mode.

Tøj kan være svært i forhold til stil og størrelse, så måske er det bedst at lade din datter selv vælge. Det er derimod lettere at købe smykker og ure, da det er mere universelt og lettere i forhold til størrelse. Smykker og ure må gerne være lidt eksklusivt. Der er bare noget helt særligt ved at forære sin datter et smukt smykke, som hun kan bære resten af livet.

Smykker og ure af god kvalitet kan nemlig holde i lang tid. Et tidløst design kan nærmest holde for evigt og måske endda gå i arv i familien. Find et eksklusivt smykke til din datter hos www.henrikorsnes.dk.

En brugbar og smuk gave

Når du er på udkig efter eksklusive smykker og ure til din datter, er det vigtigt også at have brugbarheden for øje. Det nytter ikke noget, hvis du får købt et smukt smykke, som din datter aldrig får brugt. Overvej derfor om smykket er enkelt og brugbart, når du udvælger det. Et smykke kan sagtens både være smukt og brugbart, uden at det mister eksklusivitet.

Et smykke kan være brugbart i den forstand, at det ikke er for tungt at bære. Et par øreringe må ikke tynge ørerne og en halskæde må ikke være for stor og tung. Din datter er trods alt ikke så gammel endnu, så smykkerne behøver ikke være for markante.

Vælg gerne smykker og ure, som afspejler ungdommens friskhed. Det kan de sagtens gøre, selvom de er tidløse. Er du i tvivl om, hvad din datter kan lide, kan du spørge hos din forhandler. Denne vil helt sikkert kunne guide og hjælpe dig samt fortælle, hvad der hitter inden for smykker og ure.

Vælg med hjertet

Et flot smykke vil glæde din datter, og så længe du vælger med hjertet, vil hun helt sikkert blive utrolig glad for gaven. At du har gjort dig tanker om, hvilket smykke eller ur, det skulle være, vil med garanti betyde noget for hende.

Hvis det alligevel ender med, at din datter ønsker at bytte sin gave, er det helt ok. Det betyder blot, at din datter er ved at blive en selvstændig person med egen stil og mening. Find sammen en anden model, som gaven kan byttes til.

Kommentarer er lukket.