Fem tips til at højne sikkerheden på børneværelset

Sponsoreret indhold

Dine børn er med garanti det dyrebareste, du har i dit liv. Derfor skal du passe godt på dem. Du kan af gode grunde ikke være hos dem hele tiden, men du kan selvfølgelig gøre en indsats for at sikre de mest trygge rammer. Det kan du f.eks. gøre ved at højne sikkerheden på børneværelset, hvor dit barn med al sandsynlighed opholder sig i mange af døgnets 24 timer.

Få installeret videoovervågning

Der er naturligvis mulighed for at overvåge ethvert rum i hjemmet, så hvorfor ikke også overvåge børneværelset?

Overvågning i børneværelset kan i mange tilfælde skabe tryghed for både børnene og deres forældre, hvorfor det kan være et godt tiltag. Med moderne overvågning kan du via din smartphone følge med i, hvad der foregår, ifald der opstår postyr af den ene eller anden art. Dette kan være en tryghed for dig som forælder, der gerne vil sikre sig, at alt er, som det skal være. Læs mere her, hvis du overvejer at få opsat videoovervågning i hjemmet.

Fastgør reoler, kommoder m.v.

En anden god idé med henblik på at sikre børneværelset er at fastgøre reoler, kommoder og andre møbler på børneværelset. Dette skal du kort og godt gøre for at sikre dig, at tunge møbler ikke kan vælte ned over dit barn. Ustabile møbler kan hurtigt koste en tur på skadestuen, hvorfor det er værd at handle på dette råd.

Vær opmærksom på ledninger og stik

Stikkontakter udgør en vis fare for stød, ligesom ledninger kan udgøre en vis kvælningsfare. Derfor er det klogt at være opmærksom på begge dele.

Sørg helt konkret for at fastgøre elektriske ledninger og sæt sikkerhedspropper i de af stikkontakterne, der ikke er i brug i øjeblikket. Fælles for de fleste børn er, at de er nysgerrige og eventyrlystne, og selv noget så kedeligt som ledninger og stik kan fange deres interesse. Tag dig derfor de nævnte forholdsregler.

Investér i en dørstopper

Ingen bryder sig om at få fingrene i klemme – heller ikke børn.

Derfor bør døren til børneværelset (og dørene til hjemmets øvrige rum) sikres med dørstoppere. I en hverdag med fart over feltet kan de følsomme børnefingre hurtigt komme i klemme, hvorfor vi varmt kan anbefale at tage action på dette tip. Dørstoppere sikrer nemt og effektivt, at døren ikke kan lukke.

Montér sikringsbeslag i vinduerne

Det er aldrig til at vide, hvilket vindue de luskede indbrudstyve forsøger at komme ind ad. Derfor er det sund fornuft at indbrudssikre vinduerne i hjemmet. Dette bør også ske på børneværelset, så barnet kan føle sig trygt.

En måde, hvorpå du kan sikre vinduerne er ved at montere sikringsbeslag. Beslagets funktion er at holde karmen og rammen sammen, med henblik på at gøre det svært for indbrudstyven at bryde vinduet op.

Kommentarer er lukket.