Fantastiske oplevelser for børnefamilier i julen

Vil du gerne planlægge en alletiders juleferie for dine børn, en juleferie hvor i kan komme ud og opleve nyt og få tiden op til jul til at gå med noget spændende. Her giver vi dig nogle gode bud på hvad du og hele familien kan foretage sig. Tiden for de små kan nemlig være lang og det kan være svært at vente til de må åbne de mange julegaver der ligger under træet.

Oplev julens historie i Den Gamle By

I Aarhus i den gamle by, kan du komme rundt og opleve julens historie. Det er en stemningsfyldt rejse, hvor i kan se hvordan folket boede i 1600 tallet og ikke mindst hvordan de fejrede julen dengang. Rundt omkring i den gamle by er der små boder hvor i kan få lidt julemad, julegodter og varme drikke. Det er en unik oplevelse for hele familie og hvis du ikke kender meget til de gamle tider så vil du lære en masse nyt på denne dag. Bor du ikke nær Aarhus, så kan du tage derover i juleferien og finde et billigt hotel eller en lejlighed på Airbnb og dermed bruge et par dage i smilets by.

Tag ud i skoven og fæld juletræet

Dette bør i gøre til en familie tradition hvert eneste år. Start dagen med at samles til lidt god morgenmad, tag derefter jeres varme vintertøj på og gør jer klar til at gå en lang tur i skoven. Gå dybt ind i skoven og find så det træ som i godt kunne tænke jer skulle med hjem og lad så mændene om at fælde det og slæbe det tilbage til bilen. I kan hjemmefra have smurt et par gode madpakker så i kan sidde ude i skoven og nyde stilheden og bare være sammen. Sørg for at inddrage hele familien i denne hyggelig dag, det vil helt sikkert skabe gode minder for fremtiden.

Tag i tivoli og mærk julestemningen

Har du nogensinde været i Tivoli op til jul, det er en unik oplevelse hvor hele forlystelsesparken er oplyst og hvor der er dekoreret op til jul. Her kan børnene prøve diverse forlystelser og der er mulighed for at købe risengrød, varm kakao og gløgg.

Julen er også en tid hvor vi skal have klaret alle julegaverne, ved du endnu ikke præcist hvad du skal købe til dine forældre, så besøg disse to sider med gaveforslag til far og til mor.

Kommentarer er lukket.