Få styr på bilferien med familien til sommer

Skal du have hele familien med på en uforglemmelig sommerferie igennem Europa til sommer, så er der et par ting, du bør have styr på, inden du for alvor pakker bilen og gør klar til afgang. Der er et par gode tips, der kan gøre din bilferie en smule lettere at komme igennem, og så kan det ende med at spare dig for tid og penge. Både forsikring, udstyr og meget andet kan nemlig have stor betydning for jeres ferie, og hvor nemt I kan køre igennem Europa. Vi kommer med nogle gode råd til, hvordan du får helt styr på bilferien til sommer, så du og familien kun skal koncentrere jer om at slappe af og nyde, at I endelig har sommerferie.

Har du styr på forsikringen?

Forsikringer er noget, som du helt sikkert har stiftet bekendtskab med før, og dette er også med god grund. For hvis du vil sikre dig på bedst mulig vis, så er det vigtigt, at du har styr på dine forsikringer. Først og fremmest skal du have en god bilforsikring, eventuelt med vejhjælp, igennem Europa, hvis uheldet er ude. På den måde kan du være sikret vejhjælp 24 timer i døgnet eller få hjælp, hvis andet skulle opstå. Samtidig er det også vigtigt, at I har tegnet jer en rejseforsikring, der dækker hele familien.

En rejseforsikring er særdeles vigtig, hvis der skulle opstå nogle uventede ting undervejs, der kan resultere i tabte feriedage eller transport hjem til Danmark. Brækker en et ben og skal transporteres hjem, så kan det nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis ikke du har en rejseforsikring.

Læs mere på Informeo

Pak bilen praktisk

Når du skal pakke bilen, så kan det faktisk ende med at give dig dobbeltarbejde i sidste ende, hvis ikke du pakker den ordentligt fra start. Først er det vigtigt, at du overvejer hver en ting, som I tager med. Det er altid nemmere at pakke hjemmefra, end det er at pakke, når I kører hjem igen. Derfor bør I kun pakke det, som I har brug for. På den måde sparer I også brændstof og gør jeres ferie billigere, samtidig med at I kan skåne miljøet lidt mere. Sørg altid for at overveje, hvad I får brug for først, og hvad der muligvis skal hives frem ved eksempelvis køligt vejr. Lad overtøj, mad og andre praktiske ting ligge øverst eller inde på bagsædet sammen med børnene. Så er de lettilgængelige, og I slipper for at skulle pakke det hele ud igen.

Sørg godt for børnene

En køretur ned gennem Europa er en fantastisk tur, men også tidskrævende for børnene, der ofte vil blive en smule utålmodige. For at få den bedst mulige tur, så er det altid en god idé at sørge for god underholdning til dem undervejs. Det kan være film, du henter ned på jeres iPad, eller du kan give dem en malebog med til turen. Sørg også for, at de altid har en pude hver på bagsædet samt et tæppe, så de kan ligge og slappe af eller tage en lur, når de får lyst. Og så skal de sidde behageligt fra start. Du kan også lege nogle lege med dem på turen, hvor I for eksempel skal tælle alle de blå biler, som I kører forbi. På den måde får I en langt mere behagelig tur, hvor der også er tid til familiehygge.

Kommentarer er lukket.