Få hjælp til stressreduktion i hverdagen

I denne verden er vi alle forskellige. Alle har vi forskellige behov for, hvordan vores hverdag helst skal forløbe, hvilken grad af forskellige indtryk, som vi kan håndtere, og hvordan vi befinder os bedst i hverdagen. Måske kender du én eller to med særlige behov? Nogle børn og voksne oplever, at for mange indtryk på én gang, kan være lidt for overvældende. Så kan det være, at I kan have gavn af low arousal kurser? Her arbejder man med stressreduktion med en metode, som er både forskningsbaseret og efterbevist. Du kan læse med her.

Har du nogensinde hørt om low arousal kurser?

Et low arousal kursus er et kursus, hvor man følger et undervisningsprogram, som har til ambition at hjælpe til at skabe en hverdag, som for det enkelte individ giver mening, og som kan overskues i den grad, som individet har ressourcer og evner til. Det vil sige, at kurserne er velegnede til at nedsætte graden af stress hos eksempelvis udviklingshæmmede, autister, ældre med demens og andre borgergrupper, som kan have brug for konkret hjælp til en fast hverdagsstruktur. De forskellige low arousal kurser kan både være generelle eller med et særligt tema, som er velegnet til jer, hvis du oplever en særlig problematik i din hverdag, enten for dig selv, eller en som du holder af.

Hvad skal du gøre nu?

Den pædagogiske tilgang til at skabe struktur på hverdagen, få hjælp til at håndtere konflikter og meget mere, gør at et low arousal kursus er oplagt for de fleste. Både pårørende og udfordrede borgere, kan have hjælp af at deltage. Så derfor kan du jo overveje, om du skal tage afsted på et kursus, måske sammen med nogen – eller alene. På hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige typer af low arousal kurser, så du kan finde ud af, hvilket af dem som du skal deltage i.

Kommentarer er lukket.